Gør din første gang til en god oplevelse

kvinde hvisker mand i øret

Det et meget forskelligt fra person til person, hvornår folk mister deres mødom. I Danmark ligger gennemsnitsalderen på omkring de 17 år, men det er meget varierende fra person til person. Vigtigst af alt er, at det sker når du selv føler dig klar til det.

Når du selv føler dig klar, og gør det med en person som du er tryg ved, kan det næsten kun blive en god oplevelse. Fordi en god oplevelse betyder ikke, at det nødvendigvis bliver gjort perfekt, men at i kan være trygge i hinandens selskab og måske endda fnise lidt sammen. Hvis du føler den mindste tvivl eller frygt, så er det fordi du ikke er klar, og du kan til hver en tid afbryde akten.

Du har sikkert hørt sætningen 1000 gange før: “mist din mødom til en kæreste”. Det er selvfølgelig fint at miste den til en kæreste, men det er også fint at miste den til en, der ikke er en kæreste. Fordi selvom, at du går rundt og ikke har en kæreste, så forsvinder den opstående lyst til sex jo ikke bare. Så nej, det behøver ikke, at være en kæreste, men det vigtigste er, at du har lyst i det givne moment, og at du ikke føler dig presset til det.

Prævention

En vigtig ting at huske er prævention. Der findes mange forskellige former for prævention som for eksempel: p-piller, p-stav, kondom, spiral, mini piller og meget mere. Det skal dog siges, at kondom er det eneste præventionsmiddel, der beskytter mod kønssygdomme. Derfor er det en god ide at bruge kondom ligemeget hvad hvis du har sex med en person, som ikke er din faste partner, eller ikke er blevet tjekket for kønssygdomme siden deres sidste partner. Er det jeres begges første gang, så kan p-piller, eller andet graviditetsforebyggende præventionsmiddel, gå an.

Kun fantasien sætter grænser

Derudover er det værd at vide, at der findes mange forskellige former for tilfredsstillelse, når det kommer til dit personlige sexliv. På www.erotiko.dk kan du læse om alt, der er værd at vide om sex og lyster, men også din egen krop. Det kan være alt fra for eksempel intimbarbering til sexlegetøj. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til lige netop dine lyster. Så gå på opdagelse i den erotiske verden, det er både sjovt og spændende.