Lav dine egne smykker

Det kan være både svært og dyrt at finde nogle smykker, som passer til ens egen personlige stil og garderobe. Så hvorfor ikke selv fremstille smykker i alle mulige farver og former? Hvis du for eksempel har en sweater i en helt særlig grøn nuance og har en idé til, hvilke farver og hvad for noget andet tøj, der ville passe godt til, kan du, på baggrund af det outfit, lave helt personlige smykker, som passer perfekt!

Det er selvfølgelig klart, at hvis det er en meget elegant, specifik guldvedhæng, du gerne vil have, kan det godt blive meget bøvlet selv at fremstille den. Så skal du have guldsmedeudstyr, en masse træning og guld og sådan noget. I det tilfælde er der reelt ikke andet at gøre end at købe det færdiglavet eller ønske sig det i gave.

Lav selv smykker med perler

Men hvis det er en anden slags kreativ, personlig æstetik, du går efter, kan du komme virkelig langt med perler, snor og evt. nikkelfrie stikker til ørerne. Du kan for stort set ingen penge, sammenlignet med færdiglavede smykker, lave dine egne specielle, unikke og personlige perlesmykker. For du kan skaffe perler i alverdens farver og former, og der findes nærmest et uendeligt antal kombinationsmuligheder mellem de mange smykker. Så chancen for at andre har nogen magen til, er MEGET lille.

Vær på udkig efter flotte ting, som kan bruges til vedhæng

Hvis du har et øje for æstetik og er en haj til at se mulighederne rundt omkring, er der virkelig mange dekorative og ofte gratis ting, som bare venter på at blive omdannet til smykker. Det kan være strandskaller, nødder, knækkede farverige plaststykker eller meget andet – det er op til dig, og der er stort set ingen grænser (så længe du ikke finder et eller andet decideret skadeligt).

God fornøjelse med smykkerne!