Er han vild med mig?

Du har sikkert tænkt på spørgsmålet “er han vild med mig?” mange gange før, og det kan også være svært at vide sig sikker på det. Vi kommer her med en guide til, hvordan du kan finde svar på spørgsmålet “er han vild med mig?”. Du finder fem punkter, der giver dig muligheden for at finde dit svar:

 • Aflæs hans kropssprog
 • Er han vild med mig? 7 klare tegn
 • Er han forelsket i mig? Test ham
 • Hvordan du skal opføre dig
 • Spørg om hjælp hos Vi Unge

Aflæs hans kropssprog

Mange steder på nettet kan du finde desperate opslag på forskellige debatsider med spørgsmålet “er han vild med mig?”, og det forstår vi godt. Men faktisk kan du selv være med til at aflæse, om han kan lide dig eller ej. Det handler ofte om hans kropssprog, og det kan fortælle dig meget om, hvad han synes om dig.

Først og fremmest fortæller hans øjne meget om, om han er vild med dig. Løfter han sine øjenbryn og kigger dig direkte ind i dine øjne, så er det gode tegn. Store pupiller kan også være en indikator for, at han har stor interesse for dig. Ofte er fastholdelse af blikket et klart tegn på en interesse fra hans side af. Dette kan i dén grad give dig et svar på dit spørgsmål: er han vild med mig?

Andre kropslige tegn er hans holdning, hvor han helst skal skyde brystkassen frem. Samtidig er hans mund også en god indikator for, om han kan lide dig. Han vil ofte åbne munden lidt, når jeres øjne mødes. Samtidig kan unødvendige bevægelser med munden være et tegn på, at han gerne vil have dig til at kigge på hans mund. Kigger han skiftevis på dine øjne og din mund, så kan du ofte slå din tvivl væk. Så kan du nemlig være ret sikker på, at du kan svare ja til dit spørgsmål: Kan han lide mig?

For når vi fokuserer på hinandens munde, så er det fordi vi er yderst tiltrukket af den anden person. Derfor kan du bide mærke i, om han gør dette. Det er dog ikke ensbetydende med, at han er vild med dig.

Er han vild med mig? 7 klare tegn

Her kommer vi med 7 klare tegn på, at du kan sige ja til spørgsmålet “er han vild med mig?”. Der er nemlig andet end kropssprog, der fortæller om han kan lide dig.

 1. Han fortæller sine venner om dig. Når han gør dette, så er det en klar indikator for, at han kan lide dig.
 2. Han driller dig er selvfølgelig også et godt tegn. Han vil gerne se dig grine, fordi det gør ham glad.
 3. Han præsenterer dig for familien. Når han gør dette, så kan du vist godt svare ja på “er han vild med mig?”. Dette punkt er en sand erklæring til dig om, at han bare synes du er sød og dejlig.
 4. Han giver dig søde komplimenter omkring dit udseende, men også om dig som person.
 5. Han husker alt, hvad du fortæller. Vil man gerne imponere en, som man er vild med, så husker man det, der bliver sagt. Gør han det, så er det også gode tegn på, at han er vild med dig.
 6. Han tager initiativ til forskellige aktiviteter og oplevelser sammen, fordi han gerne vil have nogle minder med dig.
 7. Han prioriterer dig og viser, at han gerne vil være sammen med dig.

Er han forelsket i mig? Test ham

Du kan selvfølgelig også selv prikke lidt til ham og teste, om han er vild med dig. Her skal du passe på ikke at gå for hårdt til det, for det kan også skræmme ham væk. Når du vil finde svar på dit spørgsmål “er han vild med mig?”, så kan du gøre flere ting selv. Først og fremmest kan du prøve at aflæse alle de kropslige tegn, som der kunne være. Du kan også prøve at placere din hånd tæt på hans og se, om han reagerer på det. Kropslig kontakt er en god måde at finde ud af, om han er vild med dig på.

Du kan også forsøge at spørge lidt ind til ham og hans tanker. Virker han interesseret og spørger han dig om det samme, så kan det vise sig at være gode tegn. Trækker han sig eller drejer opmærksomheden over på noget andet, så kan det være fordi han ikke er interesseret.

Hvordan skal du opføre dig?

Når du er vild med en fyr, så skal du også sørge for, at du udtrykker det uden det bliver for meget. Du skal sørge for at være smilende og positiv, når du er i nærheden af ham fyren, som du håber er vild med dig. Sørg for, at I har fysisk kontakt så ofte som muligt og brug f.eks. hænderne til at tage fat i hans arm, når I snakker sammen. På den måde får du skabt en god kontakt mellem jer.

Du skal til gengæld ikke være for nærgående. Du må ikke forsøge at være i nærheden af ham hele tiden, for det kan blive trættende i længden. Giv ham plads, både fysisk og på telefonen, til at være sammen med venner og familie. Det er okay, at han kommer til at savne dig og gerne vil have din interesse. Er det derimod nemt for ham at få din interesse hele tiden, så kan det komme til at kede ham.

Spørg om hjælp hos Vi Unge

Synes du stadig ikke, at du har fundet svar på spørgsmålet “er han vild med mig?”, så kan du også få hjælp fra Vi Unge. De står klar til at hjælpe dig og prøve at spore dig ind på, om han kan lide dig, eller om han ikke viser interesse. For det er individuelt, hvordan man viser sine følelser og interesser, og nogle trækker sig, fordi de er generte eller lignende. Derfor kan man ikke altid tolke kropssignaler, selvom langt de fleste gør det hele ubevidst.

Det bedste du kan gøre i sidste ende er at spørge ham. Føler du, at han er vild med dig, så bør du spørge ham og fortælle, hvordan du har det. Og er det ikke tilfældet, så kan du komme videre og komme ud i verden for at møde din næste store kærlighed.