Føler du, at dig og din kæreste er ved at glide fra hinanden?

Det er helt normalt, at der i parforhold både er gode og dårlige perioder. Sommetider kan det føles som om, at i slet ikke kan være omkring hinanden uden at skændes, og andre tidspunkter har i bare lyst til at være tæt hele tiden. Det er helt naturligt, og der behøver ikke at være noget galt blot, fordi i har en svær periode. Men det kan godt være, at du skal til at være lidt mere opmærksom på problemet, hvis du begynder at føle, at du bliver mere og mere ked af det, og at du faktisk mærker, at det er dårligt det meste af tiden. Sommetider skal der en indsats til, før det hele går fuldstændig galt.

Parterapi

Hvis du har forsøgt at tale med din kæreste om det, og det altid ender med, at i bliver endnu mere uvenner, kan det være, at i har brug for professionel hjælp. Parterapi kan hjælpe jer til at kunne forstå hinanden og faktisk måske ende med, at alle de skænderier slet ikke bliver nødvendige. Det kan hjælpe jer med at blive en enhed igen og ikke være så adskilt. Hvis i begge ønsker at redde forholdet, er der en mulighed for at redde det. Er du interesseret i at læse mere om muligheden for parterapi, kan du klikke her.

Tænk på hvad du kan gøre

Noglegange kan vi være alt for fokuseret på, hvad vores partner ikke gør. Et godt sted at starte er dog at blive opmærksom på, hvor du kan forbedre dig, og herefter starte med at vise en ændring selv. Det kan motivere din partner til også selv at ønske at forbedre nogle ting, fordi han/hun kan se, at du aktivt gør noget for jeres forhold. Det kan virke som en faktor, der vil gøre jer tættere igen.