Opskriften på den perfekte date

Sommeren er over os! Med alt hvad det betyder af festivaler, haveparties og ferier til sydens sol. Når vinteren lægger sig og de første solstråler, der smager lidt af forår, viser sig i april og maj, er det som om vores genetik også begynder at spire.

Forår og sommer er nemlig synonym med sommerfugle i maven. Med latter og smil. Med kold hvidvin og søde jordbær. Og ikke mindst: med forelskelse.

Men når man nu har mødt ham/hende den søde, der havde solskinsfregner på næsen til dine venners grillfest, hvad gør man så? Hvor skal daten gå hen? Vi har samlet en række bud nedenfor. Og uanset om du har fået en bogorm, en surferdude eller en hestepige på krogen, så er der helt sikkert en date, der passer lige præcis til jer.

Biograftur i det fri

At smutte forbi biografen på en date er jo ikke ligefrem en ny opfindelse. Men hvad med at prøve med en variation over den vanlige biograf-tur? Tjek dit lokale område efter en drive-in-bio eller tag forbi Zulu Sommerbio, når de kommer til en by nær dig.

Ved at se film på denne måde gør det biografturen mere uforpligtende, og man kan godt sidde og tale lidt tæt sammen indimellem – helt uden af genere de andre gæster!

Kulturelle seværdigheder

I Danmark er vi så velsignede, at kultur er en stor del af vores hverdag. Vi prioriterer kultur og historie som en del af vores samlede fortælling og er som befolkning generelt flinke til at bruge de mange kulturprodukter, der er til rådighed.

Hvorfor ikke tage din date under armen og besøg lokale kulturformidlere, såsom museer og kunstudstillinger? Eller tag til en koncert med et upcoming band eller en teaterforestilling? Det behøver ikke blive en dyr fornøjelse, for der findes mange gratis tilbud rundt omkring i Danmark.

Paintball eller lasertag

Hvem siger, en date ikke kan være lidt actionpacked? Lad lattermusklerne få frit løb, når I jagter hinanden og skyder med paintball eller sigter med laserstråler. Det er sjovt og uforpligtende, og du behøver ikke at skulle tænke på at holde samtalen i gang. Det kommer helt af sig selv, når man har det sjovt.

Husk dog at have noget tøj på, der er til at bevæge sig i. Evt. et par jeans og en t-shirt, der altid er klædeligt, og som er let at bevæge sig i.

Zoologisk have

Det er altid godt at have noget at tale om, når man er på date. Så hvorfor ikke benytte lejligheden og se på nogle søde dyr imens? Og lige så snart giraffen kommer over for at hilse, aberne bliver fodret eller løverne slikker sol, så kommer samtalen naturligt på gled, når I taler om, hvad I oplever.