Hvad kan du bruge klistermærker til?

Du kan bruge klistermærker til utallige ting. Klistermærker er både oplagte som pynt, til at skabe orden eller til at dele informationer.

Her er nogle forskellige ideer til hvordan, du kan bruge klistermærker:

På forsendelser:

Klistermærker med logo er oplagte på forsendelser til samarbejdspartnere og kunder. Eller bare afsenderinformation.

Som hjælpetekst:

Har du brug for at dine kollegaer, børn eller andre følger en brugsanvisning eller husker en bestemt dosering, fx vaskemiddel eller medicin? Med et klistermærke på en beholder, et husholdningsapparat eller lignende er det nemt at give instruktionen videre på en pæn og vedvarende måde i stedet for løse lapper papir, der risikerer at blive væk. Vælg klistermærker i vinyl, så bliver klistermærkerne ikke ødelagte af vand, sæbe eller rengøringsmidler.

På gaver:
Et fint gavemærke er prikken over i’et på en flot indpakket gave.

På flasker:
Sæt klistermærker uden på flasker med hjemmelavet saft, øl eller vin.

På invitationer:
Med et personligt klistermærke er det nemt at skabe et gennemgående tema og sætte dit eget præg på en invitation. Sæt klistermærket, så det lukker brevet sammen og modtageren skal åbne invitationen ved at bryde ”forseglingen”.

I køkkenet:
I køkkenet kan du bruge klistermærker til at holde orden. Det gør madlavningen meget nemmere, når du hurtigt kan se om der er hvedemel eller rugmel i den lukkede beholder uden at behøve åbne det. Når du sætter etiketter på dine krydderier er risikoen for at bruge den helt stærke chili i store mængder også noget mindre.

På kontoret:
Brug klistermærker til at sætte uden på opbevaringskasser, mapper eller ringbind. Det giver et ensartet og ordentligt udtryk, som skaber orden visuelt – og så bliver det nemmere at rydde op, når du ved præcis hvad der skal være i de forskellige mapper eller kasser.

Som opmærkning

Brug klistermærker til at opmærke tøj, værktøj, bøger, sko og tasker. Så er det nemt at kende, hvis du glemmer det eller låner det ud til andre.

Som sjove indslag:

Klistermærker i alverdens afskygninger med forskellig tekst og i unikke designs bliver flittigt brugt i forbindelse med runde fødselsdage, baby showers, bryllupper osv. En sød idé er de efterhånden klassiske ”førstehjælpskasser”. De mange ting i førstehjælpskassen får hver en label med en sjov tekst om genstandens anvendelse, fx på en æske SMARTIES med teksten ”For at hjælpe dig med at blive SMARTere”.

Det er nemt at designe og bestille klistermærker online i høj og professionel kvalitet. Design dine egne klistermærker her.