Pigerne i det kreative hjørne – det kan du lave ud af papir

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange piger især, der elsker at fordybe sig i nogle kreative sysler – og dem er der heldigvis også mange forskellige af, hvorfor der altid er noget spændende at kaste sig over.

Når det skal passes ind i en hverdag, er det dog vigtigt, at syslerne er lettilgængelige, og at man således altid har det, der skal bruges. Og derfor er det altid en fordel at kaste sig over mulighederne med a4 papir.

Papir kan nemlig bruges til en lang række forskellige ting.

Tegn og mal

For det første kan du bruge a4 papir, når du vil lave nogle smukke kunstværker. Det kan være dem, du tegner eller maler på papiret, eller det kan være dem, du klipper eller klistrer derpå. Det eneste, du ellers her skal bruge, er således nogle gode farveblyanter, og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udfolde dig med på dit papir.

Prøv at male eller tegne noget du ser foran dig for at øve dig på perspektiver, eller kast dig ud i den abstrakte verden af farver og former, der kræver masser af kreativitet at forstå.

Fold og oplev

Hernæst kan du også folde papiret og på den måde få endnu større glæde af det. Det betyder, at du kan kaste dig over den spændende verden, der er inden for origami. Her er der nemlig helt sikkert nogle opskrifter, der vil fange din opmærksomhed – og det er altid muligt at udfordre sig selv yderligere med mere komplicerede og avancerede papirformer.

Du kan derfor give dig i kast med de gængse fugle, eller du kan forsøge dig frem med de små kunstværker, der rent faktisk kan komme i bevægelse, hvis du placerer figurerne korrekt og presser de rette steder på papiret.