Sjov i fritiden

Det er både sjovt og lærerigt at gå til noget i sin fritid. Men det kan være rigtig svært at finde på, hvad det skal være. Der er nemlig mange ting at vælge mellem. Man kan for eksempel vælge sport, teater, noget kreativt, spejder eller noget helt andet. Det kommer helt an på, hvad man er til. Måske følger man bare med en veninde, og så kommer interessen for aktiviteten stille og roligt med tiden. Ved du for eksempel, hvad man kan gå til, der hvor du bor? Prøv at undersøg det. Det er sikkert flere ting, end du tror.

De atypiske sportsgrene
Hvis du ikke er så meget til de klassiske sportsgrene som fodbold, håndbold osv; så findes der faktisk mange andre sportsgrene. Har du for eksempel prøve synkronsvømning? Det er smuk dans og akrobatik i vand. Er du vild med heste og akrobatik, så er voltigering den sejeste sportsgren. Her laver man nemlig en masse akrobatiske øvelser om, på og omkring heste. Det ser fantastisk godt ud.

Kreativ fritid
Er du i stedet glad for at være kreativ, så findes der også her mange muligheder for at lære mere og få et fællesskab omkring din hobby. Det kan være alt fra smykkefremstilling, syning, tegning, træarbejde eller andet. Du vil lære meget mere, end du allerede kan, i samarbejde med andre, der har den samme interesse som dig. Ofte er der te- og kageordninger på sådanne hold, for at give en endnu bedre stemning og hygge omkring jeres arbejde. 

Sang og skuespil
Er du pjattet med at spille skuespil og synge sange, så vil det være oplagt at begynde til teater. Her er der rig plads til både sang og skuespil. Teater er gerne en samlet pakke, hvor man får undervisning i skuespil, sang, sminke, kulissefremstilling, kostumesyning og alt hvad der ellers er nødvendigt, for at opsætte et teaterstykke. Man behøver ikke at være god til det hele, men man får et godt indblik i, hvad der er ens spidskompetence på et teatersæt. En rigtig nyttig viden som man kan bruge i mange andre sammenhænge også.