Er du mere hjemme? Disse ting kan du lave

Tusindvis af danskere er hjemsendt på ubestemt tid, hvilket betyder, at der er mange, der pludseligt har fået mere tid i hjemmet end normalt. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til alt det, man skal, men det kan dog også være svært at finde på noget at lave, hvis man ikke er vant til at have meget tid i hjemmet eller meget fritid. Er du meget hjemme i tiden, så kan du her få inspiration til, hvad du kan bruge tiden på.

Ryd op og ud i din garderobe

Der er mange ting, der bliver udskudt på ubestemt tid, når man har mange ting at se til i hverdagen. Man siger til sig selv, at man får gjort tingene, når man har et par dages fri, men dagene går hurtigt, og før man ved af det, er det hverdag igen. Når du går mere hjemme, kan du med fordel gå i krig med de udskudte projekter, og det kunne eksempelvis være at rydde op og ud i din garderobe.

Garderoben er en af de ting, der kan være svær at komme i gang med, da det kan virke uoverskueligt. Start med at smide slidt tøj ud. Det har du sikkert masser af. Begynd dernæst på det tøj du ikke bruger. Måske du kan sælge noget også.

Når du har ryddet ud, kan du købe nyt, og det kan du eksempelvis gøre hos Frøken Himmelblå.

Udforsk dit nabolag

Det er ikke sikkert, at man egentligt har en idé om, hvilket nabolag man bor i, selvom man har boet der længe, og derfor kan du med fordel også bruge tiden på netop at udforske dit nabolag. Hvem ved – måske finder du nogle stier i smukke områder, eller måske får du et godt indblik i, hvem du bor side om side med.