Lille spejl på væggen der

De fleste børn og voksne kender historien om snehvide, de syv små dværge og den onde stedmor. Stedmoren er frygtelig forfængelig og hun har et magisk spejl, som hun spørger: ”Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?” Da spejlet gang på gang svarer “Snehvide”, bliver hun rasende, for det er vigtigt for hende, at være den skønneste af alle.

Gør det for din egen skyld

Vi forsøger at lære vores børn, at de er smukke og skønne præcis, som de er. Alligevel kan der være nogle ting ved ens udseende, der gør en ked af det hver gang, man kigger sig selv i spejlet. Sådan skal det ikke være.

Særligt næsen er ofte genstand for folks utilfredshed. Den er jo midt i ansigtet og hvis den er meget speciel, vil den sikkert også tiltrække unødig opmærksomhed.
Næsens form er medfødt og arvelig, men det kan også være, at du har haft et brud på næsen f.eks. pga. boksning eller en ulykke, og derfor gerne vil have den rettet.

Bliv glad for dit udseende

Uanset årsagen er det godt at vide, at der er muligheder, og folk der står klar til at hjælpe dig. Med en næseoperation vil du kunne få lavet den korrektion, der gør, at du bliver gladere for dit udseende og derfor får et bedre selvværd. Selvværdet betyder utrolig meget, og det har enorm betydning for folks livskvalitet.

Det kan være et meget lille indgreb, der gør en kæmpe forskel for dig. Det er dog et krav, at man er fyldt 18 år for at få lavet en næseoperation. De fleste teenagere oplever at være utilfredse med stort set alt omkring deres udseende, så det er vigtigt, at det er en velovervejet beslutning.

I gode hænder

Ved at opsøge professionelle fagfolk, hvor du bliver taget seriøst, vil du få en kompetent og realistisk forventningsafstemning af hvilke muligheder, der er for dig. Denne del, hvor selve forventningsafstemningen finder sted, er meget vigtig.
Du skal være indforstået med, hvad der kan lade sig gøre, og med hvordan du efterfølgende kommer til at se ud, så du ikke fortryder. En markant næse kan være dit varemærke, så et lille indgreb kan ofte være tilstrækkeligt.

Efter operationen kan du typisk tage hjem igen samme dag, men du skal påregne op til 2 ugers afslapning og behov for smertestillende medicin efter indgrebet. Du kan være sikker på, at der bliver passet godt dig under hele forløbet.