Det bedste legemad fra MaMaMeMo

Som børn så vi op til vores forældre og håbede på at kunne være præcis som dem en dag. Legemad er derfor et stort hit hos børn, da de kan genkende det fra hverdagen. MaMaMeMo har gjort det muligt for børn at tage del i endnu mere af det sjove med deres store udvalg af legemad. Lad dit barn hjælpe til med aftensmaden og gå amok i køkkenet, her kan de nyde timevis af sjov med MaMaMeMo legemad. Der vil med garanti blive kreeret de mest fantasifulde retter, som serveres for forældre, venner og bamser.

MaMaMeMo er en danskejet virksomhed, som er kendt for deres høje kvalitet og danske design. De har gennem årene udviklet et stort udvalg af farverigt legemad, hvor der er lagt mærke til detaljen. Imens du laver aftensmaden, kan dit barn kokkerere sin egen ret ved siden af, så i kan få brugt noget kvalitetstid sammen. Med et stort udvalg af MaMaMeMos kvalitets legemad, er der garanti for at hvert et barns drøm om at have sit eget køkken vil blive opfyldt.

Sundt og sikkert legetøj

Som forældre går vi meget op i kvaliteten og sundheden af det legetøj vi giver til vores børn, derfor er MaMaMeMos trælegetøj en fantastisk mulighed for god leg. MaMaMeMo har lagt meget fokus på at det skal være sikkert for børn at lege, derfor er deres legemad fremstillet i træ, og er dermed fri for kemi og hormonforstyrrende stoffer. Alle deres produkter er CE-mærkede og efterlever EU’s sikkerhedsstandarder, derfor kan du være sikker på sund og sikker leg.

  • Holdbarhed og kvalitet

Da alt MaMaMeMos legemad er fremstillet af træ, har de også en bedre holdbarhed i længden end andre varianter fremstillet i plast. Derudover kan du være sikker på, at legemaden ikke går af mode med sit flotte og simple design. Det er et tidløst produkt, der kan bruges igennem mange år.

  • Bæredygtighed

Legetøj fremstillet i træ er også et mere bæredygtigt og miljøvenligt valg. De er FSC-certificeret hvilket betyder at det er en bæredygtig produktion, som du kan købe med god samvittighed. FSC-mærket forsikrer også om at dyr og planteliv er blevet beskyttet under Fremstillingen.

  • Mere end bare legemad

At lege med mad udvikler sproget, styrker barnets finmotorik og skaber fantastiske muligheder for rollespil. Men MaMaMeMo sælger mere end bare et stort udvalg af legemad, de tilbyder også diverse legekøkkener og andet køkkenudstyr som, gryde- og pandesæt, blendersæt, spisestel m.m. Der er derfor også mulighed for at udleve drømmen om at starte sin egen restaurant eller købmand.

  • Funktionelt og fulde af fantasi

Legemaden er designet med øje for detaljen, et virkelighedstro design og et udvalg af mad, større end dit barn kan drømme om. Meget af maden er designet med velcro, så barnet har mulighed for at “skære” maden og tilberede den. Hos Little Happy tilbyder vi også kurve med frugt og lignende fra MaMaMeMo, så legemaden vil nemt kunne pakkes sammen og opbevares på en pæn og ryddelig måde.

Legen der skaber vigtig udvikling

Der er vigtigt for børn at føle at de bliver inkluderet i hvad mor og far laver, derfor er legemad en fantastisk mulighed for at inddrage dit barn i hverdagen. Med legemad udvikler de sig både finmotorisk og deres fantasi vokser. Når barnet leger de meget velkendte scener igennem, styrker det barnets sociale kompetencer. En leg som Far, mor og børn sørger nemlig for at barnet sætter sig ind i situationer og prøver at forstå andres tankegang og følelser, og får dermed en forståelse for de sociale relationer. Eller når børn leger restaurant og købmand udføres der interaktioner, som børnene udvikler sig igennem. Det er alt sammen meget vigtigt at barnet lærer fra en tidlig alder. Lad dit barn udvikle sig med MaMaMeMos legemad, der tilbyder de optimale forhold for leg.