Hav styr på dette, når der planlægges studenterkørsel

Hvis du har fået til opgave at stå for at planlægge studenterkørsel, er der en lang række ting, der skal være styr på. Derfor er det også en god idé, at du ikke er selv om det. Derimod bør I være flere i klassen, der står for det.

Hvis I er flere om det, kan I være sikre på, at det hele ikke ender med at hvile på én person. Samtidig vil det også gøre det lettere, da I er flere til at tale om de mulige løsninger.

Få bestilt en studentervogn i god tid

En af de første ting, der skal være styr på er, at der bliver bestilt en studentervogn. Det er meget vigtigt, at det bliver gjort i god tid, da der er stor efterspørgsel på dem. Hvis I er for langsomme, kan det ende med, at I ikke kan få en studentervogn.

I denne forbindelse er det også vigtigt at slå fast, at der er stor forskel på de mange studentervogne, der er at finde på det danske marked. Leder du f.eks. efter en vogn til studenterkørsel Fyn, er det vigtigt at slå fast, at der skal vælges med omhu.

Sørg for, at ruten bliver planlagt ordentligt

Dette er et punkt, hvor der er mange, der begår fejl. Det kan der være flere grunde til, men i mange tilfælde handler det om, at de blot vælger at gå ud fra navneliste e.l. Det kan være en nem løsning, men det betyder ikke, at det er en god løsning.

Tværtimod kan det faktisk vise sig at være det modsatte. Af denne grund er det vigtigt, at man vælger en anden løsning. I stedet bør fokus være på at få sammensat en løsning, der gør, at der er kort tid mellem hvert stop.

Find en løsning med drikkevarer og musik

Studenterkørsel er ikke det samme, hvis der ikke er styr på musik og drikkevarer. Derfor er det også meget vigtigt, at der er styr på dette. F.eks. bør I finde ud af, om klassen sammen skal købe drikkevarer eller hver enkelt person skal gøre det selv.

I forhold til musikken er der også flere ting, der er værd at overveje. Hvis det er noget, som klassen kan nå til enighed om, kan man f.eks. vælge at tage en DJ med rundt. Det vil med garanti være noget, der kan hjælpe med at sætte godt gang i festen.