Fejring, omsorg og forkælelse – her er tre alternativer til at sende en buket

Der er mange anledninger til at sende en blomst til én af sine kære – i både lykkelige og mere triste stunder er det nemlig en fin og omsorgsfuld gestus, der viser, at du tænker på vedkommende, selvom du måske ikke kan være til stede personligt.

Sommetider er en blomst dog ikke det rigtige valg. Måske har personen allerede modtaget et hav af buketter, og du ønsker derfor at skille dig ud fra mængden og give modtageren noget helt andet. Vi har samlet tre gode ideer, der kan fungere som et alternativ til den klassiske buket.

Læs med her, og giv din kære en gave, de vil huske langt ud i fremtiden.

Send en heliumballon

Flotte heliumballoner egner sig godt til de fleste begivenheder og er den perfekte gavehilsen, der signalerer både kærlighed, humor og kreativitet. Det er ikke kun børn, der vil sætte pris på at få en ballon leveret til døren – de svævende gaver vil med garanti bringe et smil på læben hos både store og små, unge og ældre!

Ved at sende en ballon til én, der fortjener det, er du endda sikker på, at de vil kunne nyde din kærlige omtanke i endnu længere tid end ved en almindelig buket blomster. Moderne balloner af høj kvalitet kan nemlig holde sig svævende i helt op til fem uger – sommetider længere.

Send et personligt brev

Hvis budgettet er lidt stramt, eller en buket bare virker for upersonlig, kan et godt, gammeldags brev faktisk være et rigtig fint alternativ. I dag er det sjældent, man modtager et håndskrevet brev, men der er få ting, som udviser samme høje grad af intimitet, hengivenhed og omsorg. Kombinér evt. dit brev med en fin, presset blomst, et lille stykke af modtageren yndlingsslik eller et sprøjt af din parfume for at give brevet et ekstra touch og ramme modtageren lige i hjertehulen.

Send en ged

Det lyder måske som en helt skør og rimelig upraktisk gave at sende med posten – men det er nu ikke så skørt endda. Det er nemlig ikke dig, der er afsenderen af geden. Derimod er det faktisk din bekendte. Hos forskellige nødhjælpsorganisationer kan du købe en gave, der gør en forskel hos dem, der har allermest brug for det.

Hvis en ged ikke virker som den helt rette gave, kan du frit vælge mellem andre alternativer såsom en skolebænk, en katastrofepakke, en solcellelampe osv. Når du vælger at give en nødhjælpspakke, modtager din bekendte samtidig et gavekort med posten som bevis på, at du har købt gaven på hans eller hendes vegne.