Gør det sjovt at drikke vand, med en drikkedunk til børn

Man hører meget om, hvor vigtigt det er at drikke meget vand i løbet af dagen. Det kan være svært at lokke børnene til at drikke meget vand, men måske en sjov og flot drikkedunk til børn kan gøre det bare lidt nemmere. Drikkedunke til børn har ofte et flot eller sjovt udtryk, som taler til børnene. Samtidig kan drikkedunkene tit tåle at blive tabt på gulvet, hvilket er smart når drikkedunken er til børn.

Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige drikkedunk til børn, og der er også mange ting at tage højde for. På https://littlehappy.dk/drikkedunk finder du et stort udvalg af både sjove og gode drikkedunke til børn. Lad dit barn være med til at vælge drikkedunken, så kan det være at dit barn synes det er lidt sjovere at få drukket vand i løbet af dagen.

Derfor skal dit barn drikke meget vand

Børn skal drikke 1-1,5 liter vand om dagen, og det kan godt lyde lidt uoverskueligt at få så mange glas vand i barnet. Børn skal drikke meget vand, for at både hjerne og krop kan holdes i gang og fungere optimalt i løbet af dagen. Hvis barnet ikke får nok væske, kan det resultere i hovedpine, svimmelhed og koncentrationsbesvær, helt ligesom hos voksne. Det kan være rigtig svært at få børnene til at drikke nok vand, men der er alligevel nogle sjove måder at gøre det på, så børnene får nemmere ved at drikke vand:

  • Koldt vand – Sørg for at børnene altid har adgang til koldt vand, og du kan eventuelt komme forskellige frugter eller grøntsager i, for at gøre vandet mere spændende for børnene.
  • Find en sjov drikkedunk – En sjov drikkedunk kan gøre det til en leg at få drukket vand i løbet af dagen. Du kan få drikkedunke med glimmer, sugerør eller barnets yndlingsmotiv. På den måde vil barnet have det sjovere med at få drukket vandet.
  • Lav en konkurrence – For at sørge for, at hele familien får drukket vand, kan i lave en vand konkurrence. I kan lave streger for hver flaske vand der bliver drukket og se hvem der når dagens streger først.

Hvilken drikkedunk skal jeg købe til mit barn?

Der er rigtig mange drikkedunke at vælge mellem, når det kommer til drikkedunke til børn. Det vigtigste er, at vælge en drikkedunk som er uden skadelig kemi. Prøv derfor at undgå drikkedunke der indeholder BPA, ftalater eller sundhedsskadelige stoffer. Dernæst kan du vælge en drikkedunk, der passer til dit barns behov. Er dit barn ikke så stort, er det vigtigt at drikkedunken er nem at åbne. Hvis dit barn er vant til, eller synes det er sjovt at drikke med sugerør, kan du vælge en drikkedunk med sugerør. De populære glimmer drikkedunke fra Petit Monkey vil få ethvert barn til at drikke vand, fordi glimmeret hvirvler rundt hver gang flasken er i bevægelse.