Hold den perfekte brunch med veninderne

Har du og veninderne aftalt at holde den hyggeligste pigeaften med efterfølgende brunch? Det er i hvert fald en fantastisk idé. Hvem synes ikke, det er sjovt at lave mad sammen? Det gør også morgenen lidt mere spændende at stå op med visioner om et lækkert udvalg af mad i store mængder.

Det drejer sig om maden

Det centrale ved en brunch er selvfølgelig maden. Den skal helst stå indbydende og velanrettet på morgenbordet. Dog kan man godt føle sig lidt uinspireret. Du kan finde en masse gode brunchopskrifter på www.madling.dk. Mangler I også drikkelse, kan I finde nogle smoothieopskrifter fyldt med gode smagsoplevelser derinde. En brunch kan bestå af mange ting, men det vigtigste er, at der er noget for alle. Nogle kan for eksempel spise pandekager dagen lang, mens andre nyder hver bid, de tager af et æble eller en vandmelon. Pointen er, at det vil fremme kvaliteten af det tidlige måltid at spørge de andre, hvad de forestiller sig på det perfekte brunchbord.

Hyg jer med varme tæpper

Når man laver brunch, skal der uden tvivl også sørges godt for den del af hyggen, maden ikke sikrer. Her kan det være en fordel at dække op med tæpper eller dyner, puder og bløde stole eller en sofa inden eller under madlavningen. Så kan man sætte sig for at snakke og grine i komfortable dyner.

Slap af med passiv underholdning

Det er ikke sikkert, I orker den helt store samtale om morgenen. Måske har I endda fået snakket alt det presserende igennem på gårsdagen, og så kan det være anstrengende at skulle grine af jokes klokken 10 om morgenen. Derfor er et godt råd at se en film eller serie. I må gerne have set den før, for så er det heller ikke så vigtigt at følge hundrede procent med.