Opgrader din drinksaften med veninderne

Garnish

Efter en lang uge er det lige det, du trænger til – en fantastisk aften med dine bedste veninder! Og en nem måde at danne rammen om en spektakulær aften på, hvor du både kan glæde og imponere, er ved at lave lækre drinks, som veninderne ikke har fået før.

Hvorfor blande en flad cola op i vodkaen, når du kan lave dem på en helt ny og anderledes måde? Derved opgraderes jeres drinksaften lynhurtigt fra gab til wow og bliver langt sjovere og noget, I vil huske længe.

Spicy G&T

Alle kender den famøse drink, som befinder sig på alle gængse drinkskort rundtomkring på landets diskoteker. Det er en nem drink – gin med tonicvand og måske lidt is. Men den kan faktisk nemt blive piftet endnu mere op og smage af alt fra appelsin til dragefrugt.

Spice din G&T op med en masse forskellige slags garnish. Der er tale om tilbehør, som består af skiver af tørret frugt, bær eller krydderier, som blandes ned i drinken og herefter giver en helt ny smag. Så nemt kan det gøres at friske en gammel kending op! Alternativt kan du også bruge en tonicvand med smag, så du får et endnu vildere resultat. Var det noget med en G&T med rabarbertonic og hindbær-garnish?

Eksotisk daiquiri

En drink, som alle vist har bestilt en aften, hvor man havde lyst til, at der skulle ske lidt mere. Men nu er man vist også træt af den samme søde isdrik. Så hvorfor ikke puste nyt eksotisk liv i den og udskifte den søde, trivielle smag af jordbær med den friske smag af mango?

Ligesom jordbærret er det nemt at skaffe frosne mangoer, og så skal du bare have is, rom og en blender, og så har man et helt nyt og friskt bud på den kølige drink.

Glem ikke tilbehøret

Det er ikke kun, hvad du putter i glasset, der kan være med til at imponere. Ligesom med dit outfit kan drinken tages til nye højder med forskellige accessoires. En simpel ting som at ændre glasset, du serverer din drink i, kan puste helt nyt liv i en ellers kedelig drink. Hvorfor ikke drikke din gin hass af et højt champagneglas eller servere din filur i et kølet hvidvinsglas?

Et sugerør behøver heller ikke være det kedelige sorte af plastic, som du finder bagerst i supermarkedet. Der findes faktisk mange sjove (og mere miljøvenlige) bud på et mere festligt eller æstetisk flottere sugerør. De kan komme i flotte nuancer som stribede, i sarte farver eller med glimmer, og du har derfor mulighed for at style din drink, lige som du vil.

Farver, smage og temaer

Når nu vi snakker om at style, så hvorfor ikke gå all in? Skal du tage din drinksaften til helt nye højder, er det oplagt at arrangere din drink efter et tema. Holder du tøseaften, kan du bruge rabarbersaft og farvede glas og f.eks. et friskt hindbær til at pynte drinken. Samtidig er det en nem måde at skabe en sjov stemning på og få alle i godt humør. Så der har du dem! Fire nemme måder, hvorpå din drinksaften med veninderne kan nå nye højder.