3 myter om fillers i læberne

Når det kommer til filler, er der mange fordomme og myter, der gør det svært at vurdere, hvad der er sandheder og myter. Det er desværre rigtig ærgerligt for dem, der går og drømmer om fyldigere læber af dybereliggende årsager. For der er mange piger, der er kede af deres læber, og det kan være mange grunde til. Måske synes du, at din overlæbe er for lille, at din læber er asymmetriske eller noget helt tredje? Nedenfor kan du læse om, hvordan du skal forholde dig til tre udbredte myter og fordomme, som du kan blive mødt af, hvis du går og overvejer filler.

Første myte: Filler får dig til at se kunstig ud

Generelt er der en tendens til, at folk har en fordom om, at skønhedsbehandlinger får dig til at se kunstig ud. Dette er dog ikke altid tilfældet. Selvfølgelig ser man mange kendisser på sociale medier med store duck lips, der er på grænsen til at se unaturlige ud. Derfor er det nemt at gå ud fra, at filler kun kan se unaturligt ud, fordi man sjældent kender til dem med naturlige resultater. For hvad folk ikke ved, er at man faktisk kan opnå et så naturligt resultat med filler i læberne, at ingen vil kunne spotte det! I Danmark stræber de fleste skønhedsklinikker efter at give deres kunder et naturligt look, da filler ikke behøver at være noget kunstigt og unaturligt. 

Anden myte: Filler er farligt

Vi kan hurtigt aflive myten om, at filler er farligt. Kroppen nedbryder filler på naturlig vis. og effekten er midlertidig. Du skal altså ikke frygte for dit udseende resten af dit liv, hvis du går og overvejer filler. Desuden er det lovpligtigt i Danmark, at alle godkendte skønhedsklinikker har en betænkningstid på 48 timer fra første konsultation, hvor I sammen afstemmer dine ønsker og forventninger til, at du får behandlingen. Med andre ord får du professionelt vejledning, der sikrer et professionelt resultat. For eksempel kan du henvende dig til Derma Studio Silkeborg, der tilbyder en gratis konsultation, hvor de tilpasser deres behandlinger til lige netop dine behov.

Tredje myte: Det er forfængeligt at få lavet skønhedsbehandlinger

Vi skal som udgangspunkt lære at elske os selv som vi er, men det nogen gange lettere sagt end gjort. Og bare fordi du går og overvejer en skønhedsbehandling, betyder det ikke, at du er forfængelig. Ofte bunder overvejelserne i noget meget dybere, og hvis en smule fyldigere læber kan give dig den smule selvtillid, så kan det sagtens være det værd! Du skal egentlig skal gøre op med dig selv, hvorfor du vil ændre noget ved dig selv, og hvad det kan give dig på den lange bane. Det handler i højere grad om, at du skal være den bedste version af dig selv!