Fedtsugning er den sikreste kosmetiske kirurgi der findes

Fedtsugning er en kirurgisk procedure, som gør det muligt for en kirurg, at gå ind i din krop for at fjerne ekstra fedtdepoter og for at forme eller omforme din krop. Det overskydende fedt fjernes ved at gå ind under huden med en ultralydssonde, som derefter vil emulgere fedtet, og det vil blive fjernet med suget. Fedtsugning er ikke kun til maveområdet. Du er i stand til at få fedtsugning på mange områder af din krop, herunder; dit hofteområde, nakke, bagdel, arme, lægge, ansigt eller ryg. Du har også mulighed for at få foretaget en fedtsugning på mere end et område på samme tid. For eksempel kan du få en fedtsugning på mave, ryg og arme samme dag.

Fedtsugning er for begge køn

Flere mænd er også begyndt at vælge at få foretaget en fedtsugning. Det mest almindelige område for mænd er brystområdet for at reducere bryststørrelsen eller fjerne fedtsvulster. Bemærk dog, at fedtsugning ikke er et alternativ til en sund kost og træningsplan. Fedtsugning hjælper kun med at fjerne de områder af fedt, der ikke har reageret på en traditionel vægttabsmetode.

Hvem kan udfører en fedtsugning

Fedtsugning kan udføres af plastikkirurger eller af hudlæger, selvom enhver autoriseret læge kan udføre fedtsugning. De fleste lægefaglige foreninger anbefaler mange års træning og uddannelse til fedtsugning, selvom ingen standardiseret træning er obligatorisk.

Fedtsugningsprocessen kan give komplikationer

Sørg altid for at spørge, om din læge har haft specialiseret træning i fedtsugning og har haft succes med det tidligere. Der er dog altid en chance for, at fedtsugningsprocessen kan give komplikationer. Der er større risiko for dem, der har medicinske tilstande som hjertesygdomme, lungesygdomme, dårligt blodcirkulation, diabetes eller som er blevet opereret for nylig. Informer din læge om eventuelle medicinske tilstande, du måtte have.

Fedtsugning har hjulpet mange med øget selvværd

Fedtsugnings kirurgi har hjulpet mange mennesker med overgangen til en sundere livsstil og har også bidraget til at øge selvværd og velvære hos disse individer også. Fedtsugning er permanent fjernelse af fedt. Denne procedure anbefales kun til dem, der er overvægtige, da denne procedure fjerner store mængder fedt over flere operationssessioner. Alt fra fire til seks liter rent fedt er man i stand til at få fjernet i hver session.

Fedtsugning er den sikreste kosmetiske kirurgi der findes

Fejler du intet helbredsmæssigt er fedtsugning en af de sikreste former for kosmetisk kirurgi der findes og udføres som dagkirurgi og kræver kun brug af lokalbedøvelse. Fedtsugning kan udføres på mennesker i alle aldre.