Vælg den rigtige frisør til at få lavet striber i håret

Når det kommer til at få lavet striber i håret, så er der mange muligheder. Du kan vælge at gøre det selv, eller du kan vælge at få en frisør til at lave dem for dig. Hvis du vælger at få en frisør til at lave dem for dig, så er det vigtigt, at du finder den rigtige frisør.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken type frisør du ønsker. Dernæst skal du finde ud af, hvor meget du har råd til at betale. Og sidst men ikke mindst skal du have fundet ud af, hvilken stil striberne skal have. Når du har fundet ud af disse ting, kan du forsøge at finde den helt rigtige frisør.

Striber i håret – de nyeste trends og farver

De fleste kender nok til de klassiske striber i håret. I dag er der imidlertid rigtig mange muligheder for at få lavet striber i håret. Du kan eksempelvis have en helt blond hårfarve med lyse brune striber, eller måske har du lyst til at prøve noget helt andet og mere eksperimenterende. Yderligere er det også muligt at få striber i håret med flere forskellige nuancer af den samme farve, så man ikke behøver at vælge to helt forskellige farver. Dette giver ofte et mere roligt udtryk end to kontrasterende farver.

Hvad koster det typisk at få striber i sit hår?

Det kommer helt an på, hvor meget hår man har, og hvilke striber, man ønsker at få lavet. Du kan ringe til forskellige frisører og få en idé om den generelle pris for at få lavet striber i håret.

5 tips til at vedligeholde stribede frisurer

1. Brug en god børste: En god børste er altafgørende for at undgå frizz og krus.
2. Brug den rigtige shampoo og conditioner: Vælg en fugtgivende shampoo og conditioner, der passer til din hårtype. Hvis du har meget tørt og/eller kruset hår, kan det være en god idé, at bruge en leave-in conditioner eller et andet produkt med fugtgivende egenskaber.
3. Undgå at bruge for meget varme: Overdreven brug af føntørrer, glattejern og curlingjern kan skade dit hår og gøre det endnu mere kruset. Sæt føntørreren på den laveste indstilling og hold den gerne så langt fra hovedbunden som muligt.
4. Red dit hår med en hårserum: Brug en hårserum med fugtgivende egenskaber for at undgå krus i frisuren.
5. Glem ikke solbeskyttelse: Husk at bruge solbeskyttelse i form af spray til din frisure for at beskytte den mod skadelige UV-stråler fra solen – især om sommeren.