De perfekte hårprodukter

Står du mangler nye hårprodukter? Måske du trænger til mere volumen eller glans i håret. Der findes flere forskellige professionelle hårprodukter og mærker, som kan hjælpe dig. Når du anvender et hårprodukt, er det med til at pleje og passe på håret. Find inspiration til dit næste hårprodukt ved at læse nærmere.

Hvilket hårprodukt skal du vælge?

Der fås et stort udvalg af hårprodukter, blandt andet shampoo, balsam, hårmasker og stylingsprodukter. Alle kan opleve at have en dårlig hårdag eller være træt af sit hår, der kan bunde i forskellige årsager. Ved at anvende professionelle hårprodukter, der er skabt i samarbejde med prisvindende frisører, kan dit hår opnå nye resultater. Ønsker du fyldigere krøller, bør du anvende krøllecreme eller en styling mousse. Produkterne er nemlig frugtgivende til dine krøller. Hvis du derimod savner mere volumen i dit hår, kan en volume mousse eller saltvandspray hjælpe dig med at få mere volumen i dit hår. Det er derfor vigtigt, at du har fokus på, hvad du ønsker at opnå med dit hår. Vi har forskellige hårtyper, men ved brug af det rette hårprodukt, kan du opleve markant forskel.

Tre musthaves professionelle hårprodukter

  1. En shampoo og conditioner, der passer til din hårtype. Det er vigtigt at bruge en shampoo og conditioner, der matcher hårtypen, da det afgøre, hvilken pleje dit hår har behov for. De fås både enkeltvis og i sæt til alle slags hårtyper, blandt andet til blondt, krøllet eller fint hår.
  2. En hårkurv er simpelthen et musthave, da den giver intensiv pleje og beskyttelse til dit hår. Når du anvender hårkurv mindsker det slid, og samtidig øger det glanshed og fugt.
  3. Et tredje musthaves er en tørshampoo, der kan få dit hår til at gå fra at være fedtet til at se rent ud. Selv ved en spontan aftale får tørshampoo dit hår til at rent og fyldigt ud.