Curly Girl metoden

Curly Girl metoden er en plejemetode for krøllet hår, der er baseret på den forudsætning, at man kun bruger krøllevenlige produkter og teknikker for at minimere krus, maksimere krølledefinitionen og fremme sund hårvækst. Den krøllede pige-metode kan skræddersyes til enhver type krøllet hår.

For at komme i gang med den krøllede pige-metode skal du finde en krøllevenlig shampoo og balsam. Disse produkter er fri for sulfater, silikoner og andre skrappe ingredienser, der kan fjerne naturlige olier og skade krøllet hår. Når du har fundet en shampoo og balsam, der fungerer godt for dine krøller, skal du begynde at bruge dem sammen med et par andre krøllet pige-godkendte teknikker

Her anbefaler vi det meget populære brand Innersense. Innersense har en serie af produkter, der er godkendt af krøllede piger, og som alle er økologiske, sulfat- og silikonefri.

Innersense Quiet Storm Curl Defining Gel er en favorit blandt krøllede piger, fordi den giver definition og hold uden at tynge håret ned.

For at bruge gelen skal du påføre den på våde eller fugtige krøller og derefter knuge eller dreje dit hår for at fremme krølledannelsen. Når dit hår er tørt, kan du let tåge det med vand for at genaktivere gelen og genopfriske dine krøller.

For krøllede piger med mere tørt hår er Innersense Sweet Spirit Leave-In Conditioner et must-have produkt. Denne leave-in conditioner tilfører fugt og glans uden at tynge håret ned.

For at bruge den , påfør en lille mængde i vådt eller fugtigt krøllet hår og style det derefter som sædvanligt.

Innersense I Create Waves Wave and Curl Cream er en anden krøllet pigefavorit. Denne creme definerer og fremhæver bølger og krøller, samtidig med at den tilfører fugt og glans.

Du bruger den ved at påføre cremen i vådt eller fugtigt hår og derefter knuge eller dreje håret for at fremme krølledannelsen. Når dit hår er tørt, kan du let tåge det med vand for at genaktivere cremen og genopfriske dine krøller.

Hvis du leder efter et alt-i-en produkt til krøllede piger, er Innersense I Create Volumizing Foam et godt valg. Denne spray tilføjer volumen, løft og hold uden at tynge håret ned.

Du bruger den ved at spraye den på vådt eller fugtigt hår ved rødderne og derefter styling som sædvanligt.

Den krøllede pige-metode handler om at finde ud af, hvad der virker for dit hår, og derefter holde sig til en konsekvent rutine. Ved at bruge produkter og teknikker, der er godkendt af curly girl, kan du maksimere din krøllede definition og minimere krus for at få sundt og smukt krøllet hår.

Hvis du er ny til curly girl-metoden, eller bare gerne vil lære mere om den, kan du se denne video fra Innersense:

https://www.youtube.com/watch?v=pKzReKHAYao&feature=youtu.be