Få balayage hos en professionel frisør

Damefrisoer aarhus

Når du skal til frisør, er det meningen, at du skal kunne sparre med din frisør omkring, hvad du ønsker for dit hår, og hvilket look du går efter. Det kan du blandt andet hos Posins Frisør i Aarhus, som er en frisør, der er opdateret på de nyeste hårtrends såsom balayage. Ved du ikke, hvad balayage er, kan du læse med her, hvor vi fortæller, hvad metoden går ud på.

Balayage er en farvemetode, der afbleger håret, så det ligner, at solen har givet dig lyst, naturligt farvespil. Det er den perfekte hårfarvningsmetode til dig, der ønsker at have hår, der har liv og ser lækkert, naturligt ud, uden at du skal gøre særlig meget ved det. Balayage er en hårfarvning, der ikke kræver den store vedligeholdelse, i modsætning til andre farvninger kan du nøjes med at få det lavet hver tredje eller fjerde måned. Dog bør du finde den mest professionelle damefrisør Århus by kan tilbyde, som har erfaring og ekspertise med metoden – det har de ved Posins Frisør.

En ny og trendy hårfarvningsteknik

Det er især blevet populært at få balayage, fordi det ser så naturligt ud. Balayage betyder ”strøg” på fransk, og det er det, metoden går ud på. Frisøren afbleger dele af håret med tilfældige, bløde penselstrøg, som derefter giver håret det perfekte, naturlige sommerlook. Med en balayage ser dit hår livligt og friskt ud, hvilket gør det nemt at gå fra hverdag til byture eller fester, uden at der behøves en større indsats på hårfronten.

Det er vigtigt, at du vælger en erfaren damefrisør i Aarhus, der har styr på metoden, da den er kompliceret. Det er nemlig kun kompetente frisører, der kan udføre metoden uden at få utjekkede kontraster i hårfarvningen – og en balayage skal jo helst se naturlig ud. Hos Posins Frisør har de flere års erfaring med hårfarvning og forskellige hårfarvningsteknikker. Her er dit hår i gode hænder, og du kan regne med et flot farveresultat.

Balayage holder længe

En balayage-farvning holder i tre til fire måneder. Den kræver en lang udvoksning af håret, før balayagen begynder, og derfor behøver du ikke tage til frisøren særlig ofte for at holde det ved lige. Du kan i samme omgang med balayagen få farvet bryn og vipper samt klippet håret. Hvis du har kort hår eller page, kan du sagtens få lavet balayage. Teknikken går ud på at tilføje naturligt spil i dit hår, og dette kan professionelle frisører godt lave i kort og kortere hår.

Forskellen på balayage og babylights

Der er andre farveteknikker såsom babylights, der er superpopulær hos piger med lyst hår. Metoden går ud på at skabe naturligt spil i håret med mange tynde striber i håret, som giver et flot, naturligt resultat. Afblegningen ved babylights minder meget om det flotte farvespil, man kan finde i småbørns lyse hår. Alle hårfarver kan få babylights, men det er typisk hos lyshårede piger, at metoden er populær. Hop med på hårtrenden, og få balayage ligesom Rihanna og andre celebrities – det fortjener du og dit hår.