Få styr på dine lokker

Om du har krøller eller ej, kan det være svært at style håret og finde lige netop den frisure der passer bedst til dit ansigt. Du kan bruge gel eller voks, du kan også gå en helt anden vej og bruge et krøllejern eller et glattejern. Styling af håret har altid været på mode, både for mænd og kvinder. Her kommer der tips til hvordan du kan style enhver hårtype

Varme og stylings produkter

Hvis du har tykt hår, kan det være en god idé at bruge stylings produkter, som voks eller gel, samt hvis du har krøller, kan det være oplagt at prøve Curly Girl method, der retter sig efter at skabe sunde krøller, der samtidig styler håret. Er dit hår mere til den fine eller tynde sidde, skal du overveje at investere i et krøllejern eller et glattejern. Det kan være en jungle at finde rundt i hvilket jern eller evt. føntørre du skal smide dine penge efter. Det kan være en god idé at gå efter et velkendt brand, for eksempel et ghd glattejern eller en Dyson føntørre. Det kan være en god idé at overveje, hvor ofte du vil bruge et jern eller en føntørre. Skal det bruges hver dag, er det mere oplagt at købe i den dyrere ende, men hvis det kun skal bruges et par gange om måneden, kan det måske bedre betale sig at købe noget i en fornuftig prisklasse.

Invester i dit hår

Dit valg af håndklæder og pudebetræk har også en stor indvirkning på hvordan dit hårs helbred er. Et ganske almindeligt håndklæde eller pudebetræk slider på håret, her kan du for eksempel vælge at lufttørre håret eller bruge en t-shirt. Et alternativ til dit almindelige pudebetræk, kan du vælge silke og sætte håret op, evt. flette det, når du sover. Det er en god idé at investere i de rigtige produkter for at have en flot frisure.