Derfor bør du overveje at få balayage i dit hår

Trænger du til et nyt look til dit hår? Så bør du måske overveje at få lavet balayage. Denne farveteknik er super smart, da det ikke kun skaber et utroligt flot og naturligt look, men det kræver samtidig super lidt vedligeholdelse, hvilket er utroligt praktisk. 

Find derfor en balayage frisør København eller tæt på, hvor du bor, sådan at du kan få lavet denne smarte farveteknik i dit hår, så du kan komme til at føle dig ekstra smuk og stilfuld.

Hvad er balayage?

Balayage er en helt special teknik til at farve hår. Teknikken er kendetegnet ved, at din balayage frisør i København eller et andet sted maler farven på håret i hånden ved at bruge en strygende bevægelse. På denne måde opnås der nemlig en naturlig farvebund i håret. 

Frisøren farver håret mørkt omkring rødderne og lyst i spidserne. Det er dermed på hårets længe, at frisøren bruger de strygende bevægelser til at blande de to nuancer sammen, sådan at der opnås en naturlig overgang. 

Dette skaber en super flot effekt med naturlige reflekser. Dertil har balayage den fordel, at det ikke behøver at en lige så hyppig vedligeholdelse, som en helfarve kræver, hvilket er enormt praktisk. 

Den perfekte teknik til alle frisurer 

Balayage har også den fordel, at den er velegnet til alle former for frisurer. Du kan få balayage i glat hår og i krøllet hår, i kort eller langt hår. Balayage kan nemlig bruges til at fremhæve den frisurer du allerede har, hvilket er utroligt smart. 

Hvis du for eksempel vil have balayage i glat hår, så kan det laves, så det får håret til at se ekstra glat og levende ud. Vil du ikke have balayage i glat hår, men derimod i krøllet hår, så kan teknikken tilpasses, så det gør dine krøller ekstra tydelige. 

Sådan kan du få lavet en balayage 

Hvis du har lyst til at få lavet en balayage i dit hår, så anbefales det, at du går til en balayage frisør i København eller et andet sted og ikke forsøger at lave det selv. Det er nemlig en rigtig svær teknik at lære, hvormed dit eget resultat formentlig ikke vil blive særlig tilfredsstillende. 

Med en professionel balayage frisør i København er du dog sikker på, at du får lavet et godt og flot resultatet, som du vil komme til at blive rigtig glad for.