Drømmer du om et bedre selvværd og selvforståelse?

Vi er desværre rigtig mange, der går og føler os usikre på os selv, og som hele tiden finder ting ved os selv, som vi er utilfredse med. Dette er utroligt ærgerligt, da det går ud over vores humør og livskvalitet, at vi konstant dømmer os selv, samtidig med at vi synes, at alle andre virker perfekte. Der er faktisk masser af grunde til at lægge mere vægt på dine gode sider, så du kan opnå en større selvtilfredshed og lære at elske dig selv.

Det kræver arbejde

Det gode selvværd kommer desværre ikke altid af sig selv. Tit kræver det, at du gør en indsats og arbejder på dig selv og på din selvforståelse. At ændre din selvopfattelse er dog ikke det nemmeste i verden at klare på egen hånd, og derfor er det i mange tilfælde bedre at få hjælp fra andre. På den måde kan du få de rette redskaber til at skabe den ønskede forandring.

Hvem kan hjælpe?

Hvis du gerne vil have hjælp fra en professionel til at arbejde med dit selvbillede, så du kan blive en gladere udgave af dig selv med masser af selvtillid og selvværd, kan du overveje En psykoterapeut i Aarhus. Her kan du lære at give slip på de negative tanker og på konstant at føle et behov for at sammenligne dig med andre.

Terapien vil foregå gennem både krop og sind, og du vil have tillidsfulde samtaler med psykoterapeuten, hvor du vil blive lyttet til, så I sammen kan finde frem til den ønskede forandring.

Hjælp til angst, depression og stress

Det er ikke kun dit selvværd og din selvforståelse, der kan blive arbejdet med gennem psykoterapi. Hvis du døjer med eksempelvis angst, depression, sorg eller stress er der også rig mulighed for at arbejde med det, så du kan blive et mere bekymringsfrit menneske.