Slip af med ondt i halsen

Har du lagt mærke til, at der er mange, der lige nu går rundt og småhoster eller har ondt i halsen? Måske du selv er en af dem. På en eller anden måde bliver vi hvert eneste år overrasket, når det begynder at blive koldere. Måske man lige får gået et par uger for længe uden en tykkere jakke. Selvom kulden i sig selv ikke giver virus, så gør det os mere modtagelige for det, fordi kroppen har en masse processer i gang.

Ondt i halsen er aldrig rart, og det er da også vigtigt, at du sørger for at få gjort noget ved det, så du bedre kan holde dagen ud. Se vores udvalg af produkter til halsbetændelse her. Måske der er noget, der kan hjælpe dig? Hvis du er generet af ondt i halsen i længere tid, er det nødvendigt at få tjekket ved lægen, om der er tale om virus eller decideret halsbetændelse – for der er forskel i behandlingen!

Gode råd mod ondt i halsen

Du kender garanteret til alverdens husmorråd i forhold til ondt i halsen. Et tørklæde om halsen kan altid være rart, så du fysisk får lidt varme, men det er lige så vigtigt, at du få halsen til at slappe af indeni. Derfor kan det godt betale sig at drikke varm te og eventuelt med honning, som kan virke lindrende. Kamillete har samtidig en beroligende effekt, så det kan du overveje – men ellers kan du sagtens bare drikke din yndlingste!

Det er bare ikke altid, det er nok at få te og varme. Det kan være, at halspastiller er løsningen. Ondt i halsen er ikke farligt, men det er enormt irriterende, og hvis du samtidig har mistet stemmen, kan det være svært at gå på arbejde. Heldigvis kommer man oftest over det rimeligt hurtigt.