Lad ikke din menstruation påvirke din hverdag

For størstedelen af kvinder, oplever de i deres liv at have menstruation. Første gang menstruationen gør sin optræden, kan det godt opleves som et chok, selvom vi er lært om det i folkeskolen. Nogle oplever at få ondt i lænden og føle sig oppustet, og så skal man jo også ud at finde det tilbehør, der findes til menstruation. I dag findes der både tamponer, menstruationskopper, bind, trusseindlæg, men der er også kommet menstruationstrusser på markedet, som måske kan være løsningen til dig. Klik for at se mere om vores menstruationstrusser.

Hvad er en menstruationstrusse

Menstruationstrusser er en kombination mellem en almindelig undertøjsunderdel og et bind. Du kan både bruge underdelen alene og sammen med andet menstruationstilbehør.

De kan være mere behagelige for dig, som normalt går med bind, fordi bindet allerede er indbygget i underdelen, og du skal derfor ikke døje med, at et bind glider rundt og generer dig i din hverdag. For at blive klogere på dette nye produkt kan du klik for at se mere om vores menstruationstrusser.

Det kan også være det kunne være noget for dig, selvom du måske normalt bruger tampon eller menstruationskop, pga. det behageligere materiale. Generelt skal ikke du ikke døje lige så meget med ekstra tilbehør til din menstruation.

Fordele ved menstruationstrusser

En fordel ved menstruationstrusser er blandt andet at de er vaskbare. Dette betyder, at du måske i længden kan spare penge, fordi du ikke behøver købe bind hele tiden. Dette betyder også at de kan være mere miljøvenlige end bind, fordi der ikke bruges eller ikke bruges lige så meget plastik, som der bruges til at producere bind. Menstruationstrusser kommer også i forskellige størrelser og nuancer, så du kan finde en underdel, som passer din smag, men klik for at se mere om vores menstruationstrusser, og hvad de er lavet af.