En smuk frisure – sådan opnår du den perfekte hestehale

Vi ser dem på tv og i alle amerikanske serier. Den smukke, helt perfekte og fyldige hestehale. Den hænger der bare og får det til at se så nemt ud, men når man selv sætter håret tilbage i et af sine yndige elastikker, så hænger det bare som sådan en flad pølse ned ad ryggen. En hestehale bliver af samme årsag tit opfattet som en lidt kedelig hverdagsfrisure, som bare er praktisk men ikke flot. Det behøver slet ikke at være sådan, for den rigtige hestehale kan nemlig være en glamourøs frisure værdi af selv de fineste selskaber. Men hvordan opnår man så den ideelle hestehale? Det gør du naturligvis med en ponytail extension

 

Smuk og fyldig hestehale på ingen tid

Mange forbinder måske extensions med det produkt, der prydede samtlige piger på Arto tilbage, da det stadig eksisterede. I dag er det dog et helt andet produkt, for hvor du før tydeligt kunne se, hvad der var rigtigt hår, og hvad der var extension, kan du i dag ikke kende forskel overhovedet. De ponytail extensions, der bliver lavet i dag, er nemlig produceret til at have så naturtro et look og fald som muligt. 

En ponytail extension kan bruges til alle former for hestehaler. Uanset om du foretrækker at samle dit hår i nakken til en lav hestehale, eller du elsker at svinge dit hår rundt i en høj hestehale, så kan du benytte dig af ponytail extensions til at give dit hår en ekstra wow effekt. Disse extensions er for alle uanset hårtype eller farve. Selvom du i forvejen er tilfreds med det hår, du har, kan det alligevel være lækkert engang imellem at tilføje lidt ekstra til frisuren. 

 

Nemt og hurtigt at bruge 

Hvis du lige nu sidder og tænker, at det da kunne være fedt med sådan en flot hestehale, men at du simpelthen ikke har tiden til det, så fortvivl ikke. Det tager nemlig ingen tid at påsætte hestehale extensions, ja faktisk tager det kun to minutter. Du samler blot dit eget hår i en hestehale på den ønskede placering, derefter sætter du dine ponytail extensions på, skjuler elastikken med det ekstra hår, fæster med en hårnål og voila, så har du den smukkeste hestehale.

Det kræver altså ikke tusinde år at opnå det perfekte look, så der er også tid til at gøre lidt ekstra ud af det, selv hvis det bare er til skole, arbejde eller en kaffeaftale. Der er ingen grund til at nøjes med den triste hestehale, når man kan få den smukke, fyldige.

 

Extensions af høj kvalitet 

Sammenlignet med de første extensions, der gjorde sit indtog på markedet, er produkterne i dag i en helt anden liga. Der er blevet kælet for detaljerne, så din ponytail extension lever op til alle dine behov. En ponytail extension vil i dag være lavet enten af rigtigt hår eller af kunstige fibre. Dem af ægte hår er dog at anbefale, da de giver det mest naturlige look. 

Når du skal ud og erhverve dig din nye ponytail extension, skal du ikke fortvivle over de mange forskellige navne. Dette produkt kaldes nemlig både ponytail extension, hårextension til hestehale eller clip in ponytail. Alle navne dækker over det samme produkt, så find en farve og tekstur, du kan lide, og prøv det af.