Få flotte krøller på ingen tid

Har du i lang tid gået og tænkt lidt over, hvilken frisure der egentlig passer bedst til dig? Du har måske prøvet lidt af hvert, men har nu fundet ud af, at du skal til at se, hvad krøller kan gøre for dig og dit ansigt.

Det er nemt nok at få fladt hår, da man med de fleste hårtyper blot kan bruge et glattejern og få det klaret, men hvis man gerne vil have flotte, naturlige krøller, så kan det godt være lidt mere besværligt. Så se med herunder, hvis du gerne vil have nogle tips til at få flotte krøller.

Få dine naturlige krøller frem med en krøllecreme

Hvis du har helt glat hår, kan du selvfølgelig ikke bruge følgende metode, men hvis du faktisk har lidt fald i dit hår, eller en lille smule krøller, så kan du faktisk få dit naturlige krøl frem ved at benytte dig af en god krøllecreme. En sådan creme kan nemlig forme dine krøller bedre, når du bruger det.

Find den bedste krøllecreme for dig så du kan eksperimentere lidt med, om du kan få dine egne krøller til at fremtræde lidt tydeligere. Det er altid godt at arbejde med det, man har.

Prøv krøllejernet

Hvis man gerne vil have krøller med det samme, kan man også gøre noget så simpelt som at købe sig et krølle jern. Det opvarmer håret, så man bedre kan forme det som man vil. Her bevæger man en hårtot rundt om det varme jern, og så vil der altså opstå fine krøller. Her skal man dog arbejde lidt på at finde en god metode, som gør, at krøllerne ser naturlige ud, da det godt kan være lidt svært i starten.

Hjemmelavede tips

Hvis du er klar til at bruge lidt mere tid på at få fine krøller, så kan du også prøve nogle af de hyggelige, hjemmelavede metoder, som faktisk også kan skabe mange forskellige slags krøller i dit hår.

Hvis du gerne vil have små, tynde krøller, kan du eksempelvis bruge tricket, hvor man snoer sit hår om en masse sugerør og sover med dem om natten – det samme kan man gøre med sokker for at få nogle lidt større og mere bølgede krøller. Derudover er der også det gode gamle trick med at sove med fletninger, måske endda i vådt hår, da det også kan give krøller.