Få smuk hud med de rette produkter

Nok siges det at smuk hud kommer indefra, hvilket også er delvist rigtigt. Søvn, kost og livsstil sætter nemlig sine tydelige spor på vores hud. Men heldigvis er der mange parametre man kan benytte sig af i kampen for en smuk og ren hud.

Sørg for at sove mindst 7 timer hver nat, drik massere af vand, undgå rygning og direkte sollys uden beskyttelse af solcreme. Rens også med fordel din hud morgen og aften, så bakterier og urenheder ikke lagrer sig.

Og så er der lige det med de rette produkter. Vidste du godt, at du som kvinde bør begyndte på anti age produkter allerede når du rammer de 25 år? Her er i særdeleshed en god natcreme alfa omega for at holde huden fugtet og smidig.

Dine ugentlige hudplejerutiner

Kosmetologer anbefaler at man hver aften renser sin hud grundigt med renseprodukter, som matcher ens hudtype. Herefter påføres gerne et dybdegående serum, natcreme og øjencreme.

Ydermere bør du 1-2 gange i huden eksfoliere din hud, så de døde hudceller fjernes og giver plads til de nye. Påfør med fordel derefter en fugtgivende maske, der kan få lov til at trænge dybt ned i huden og på den måde have en langt bedre effekt.

Der findes ekstremt mange produkter på markedet, prøv dig frem og find nogle der matcher dine behov og ikke mindst dit budget. Man kan nemlig hurtig komme til at købe sig fattig i junglen af hudprodukter.

Vær især gavmild med din natcreme, da den har hele natten til at træne ind og virke på huden. Du kan også med fordel give både hænder, fødder og albuer en ordentlig omgang fed creme inden sengetid, huden på disse udsatte steder vil elske det og suge det til sig.