Gør din hud klar til din makeup

Når du skal lægge din makeup, kan du gøre en række ting for at gøre den endnu mere naturlig. Du kan med nogle tiltag undgå tør hud, og du kan undgå, at dine porer viser sig igennem din foundation. Udover at du kan få et fantastik smukt look, kan du også sørge for, at din hud ikke får lige så mange bumser fra din makeup. Du kan gøre en masse ting for ikke at få bumser, og du kan se en præcis og god forklaring på en masse myter og få nogle tips til at få en flot hud her.

Den tørre hud

Der er ikke noget værre end at se ens tørre hud igennem sin foundation. Det hjælper ikke at putte mere på, og det hjælper heller ikke at putte fugtighedscreme på. Det, du har brug for, er en ansigtsscrub eller en anden form for produkt, som kan fjerne den døde hud fra ansigtet. Dette hjælper ikke alene din makeup til at se fantastisk ud, men det reducerer også dine bumser, da den døde hud ikke kan stoppe porerne til.

Når du vælger det produkt du gerne vil bruge til at få den døde hud væk fra ansigtet, er det bedst at vælge naturlige produkter med masser af forskellige ingredienser i og ingen parfume. Disse hudprodukter kan du bruge til din hud

  • En scrub til ansigtet

  • En peel-off maske

  • Der findes også maskiner, som kan suge den døde hud væk

Primer

Efter du har renset din hud, og givet huden den pleje den har brug for, kan du lægge en primer. En primer gør at din hud vil se mere glat ud, og dine porer ikke kommer så meget til syne. Den kan også sørge for, at din hud ikke ødelægger makeuppen ved at producere olie. Andre små rynker og lignende vil også blive bedre dækket.

Når du skal til at vælge in primer, skal du tænke over, hvilken type hud du har. Der er nemlig udviklede forskellige slags primere til forskellige hudtyper. Den, primer du har brug for, kommer meget an på, hvor meget olie din hud producerer, og om din hud er irriteret. Du kan her læse, hvilke slags primere som primært findes:

  • Der findes en primer til tør hud

  • Der findes en primer til hud, som mangler glød og ser trist ud

  • Der findes en primer til folk med meget uren hud og en meget olieret t-zone (t-zonen er det sted på ansigtet, som producere ekstra meget olie, og hvor mange oplever mange bumser. Den går fra panden til næsen og derefter videre ned til hagen)

  • Der findes en primer til en træt hud, som har begyndende linjer eller rynker

  • Der findes en primer til en hud med fremtrædende og store porer samt en ujævn hud

  • Der findes en primer til hud, som rødmer

Alle disse primere kan naturligvis blandes, hvis din hud har brug for flere forskellige funktioner fra de forskellige slags primere.