Mangler du billig håndsprit? Så læs med her.

Det er naturligvis altid vigtigt at huske at holde en god håndhygiejne og holde sine hænder frie fra unødvendige bakterier. Dog er det især vigtigt i en tid, som vi er i lige nu med sygdommen Corona, der netop spreder sig via bakterier fra person til person. Det gælder både, hvis du får en anden smittet persons bakterier på dig, hvis du rør ved noget, som de har rørt ved og så derefter optager deres bakterier i din egen krop og så videre.

En måde hvorpå du kan være på den sikre side i forhold til bakteriesmitte er ved at gå rigtig meget op i at holde dine hænder rene og sikre dig, at du regelmæssigt vasker hænder og bruger håndsprit. Både når du vasker hænder og anvender håndsprit, dræbes bakterierne på dine hænder nemlig, hvorved din risiko for at blive smittet liver markant reduceret. Især håndsprit bør du investere i, idet det jo ikke altid er en mulighed at vaske hænder alle steder, og en håndsprit kan du jo altid have på dig til alle tænkelige situationer, hvor du måtte have brug for at desinficere din hænder.

Der er naturligvis stor efterspørgsel på håndsprit for tiden, og mange steder er det udsolgt. Du kan dog finde billig håndsprit på lomax.dk, hvor du ydermere finder et kæmpe udvalg af forskellige størrelser, typer osv. Det smarte er nemlig, at du både kan få en mindre størrelse, som vil passe perfekt ned i tasken eller lommen, til når du begiver dig uden for hjemmet. Samtidig kan du have en større størrelse stående i hjemmet, til når du får gæster på besøg, selv gerne vil desinficere dine hænder eller lignende. Du kan også skabe dig nogle gode vaner, hvor du eksempelvis, hver gang du kommer hjem, sørger for at vaske dine hænder og bruge håndsprit.