Sådan får du din skønhedssøvn på bedste vis

Skønhedssøvn. Du har sikkert hørt ordet mange gange, og du har helt sikkert i denne sammenhæng også hørt, at det er vigtigt for dig, at du får den. Men hvad er det egentlig? Vi får tit at vide, at søvn er utrolig vigtig for os, men vi får også samtidig at vide, at for meget søvn også kan være skadeligt for os. Hvor meget må man egentlig sove om natten for at vores kroppe fungerer bedst?

Gør nemt din seng endnu bedre

Det er helt sikkert ikke altid nemt at blive klog på det med søvn. Men en ting er sikker, og det er, at det er en vigtig ting, for at du fungerer optimalt. Faktisk skal du som teenager sove mellem 8-10 timer hver nat. Derfor er det også vigtigt, at du sover ordenligt om natten. Det er altså derfor ikke helt lige meget, hvad du sover på. Og dette kan topmadrasser have en stor indflydelse på. På den måde kan du nemlig på nem vis forbedre komforten i din nuværende seng, så du på den måde kan sikre dig selv en bedre søvn. Du kan nemmere sikre dig, at du får sovet det rette antal timer.

Søvn er vigtig for din eksistens

For mange unge piger kan 8-10 timers søvn godt virke som mange timer, men det er nogle timer, der er meget vigtige for dig. For det er nemlig sådan, at hvis man over længere tid ikke får sovet de rette antal timer, kan det medføre dårligt humør, du får svært ved at koncentrere dig i skolen og samtidig at huske ting. Og helt ekstremt vil det nedsætte dit immunforsvar, og samtidig øge din risiko for sygdomme som diabetes og hjertesygdomme. Så for lidt søvn er altså ikke helt ufarligt for dig, og det er altså derfor meget vigtigt, at du får din skønhedssøvn.