Sådan får du en hud der stråler

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste piger drømmer om at have en hud, der ikke er til at stå for. Den skal stråle, og den skal have en glød, der sørger for, at man altid ser både sund og rask ud. Desværre er det noget, der for mange kan være svært at opnå – men det kan der laves om på. Man skal bare følge nogle få råd. Læs om dem her.

Drik masser af vand

For det første handler det om at drikke masser af vand. Vand er med til at fugte huden indefra, og det er noget, der ikke kan klares med en fed creme. På den måde sørger du for, at din hud har en sund udstråling, og at den ikke kommer til at blive hel tør og slidt at se på. Vand er således også med til at sørge for en ungdommelig hud.

Fuldfør en god hudplejerutine hver dag

Hernæst er det vigtigt, at du får dig nogle gode hudrutiner, og at du sørger for at følge dem – hver dag. Start dagen med at vaske dit ansigt i lunkent vand, rens det i en god rensemælk og smør det ind i en ansigtscreme, før du påfører makeuppen. Om aftenen skal du fjerne alt makeuppen med lunkent vand og igen rense din hud, før du igen giver den creme.

Rens din hud i dybden

Et par gange om ugen er det også en god ide at dybderense huden yderligere for eksempel med en god og skånsom peeling. Derudover skal du sørge for, at de produkter du bruger er gode til din hud. Det er nemlig ikke helt forskelligt, hvad der gør sig bedst, idet alle hudtyper er forskellige. Nogle har tendens til fedtet hud, andre en tør hud og andre igen en hud med rødme.

Brug en skånsom makeup

Når du har fundet de rette produkter, bør du også vælge en skånsom makeup, således du ikke påfører din hud store mængder af blandt andet parfume og andre skadelige kemikalier. Og så bør du også bruge en god ansigtsmaske i ny og næ, der kan give din hud et ekstra boost for eksempel efter lang tid i solen eller flere dage med kulde.

Hold hele kroppen sund med motion

Motion er også en god ide, idet det er noget, der holder hele kroppen sund. Og idet huden er det største organ, vi har, skal den selvfølgelig også plejes med lidt sved og anstrengelse engang i mellem. Bliv derfor god til at trække i løbeskoene lidt oftere.

Skip de dårlige vaner

Sørg også for at udsætte din hud for den friske luft og de vitaminer, som solen bidrager med. En god gåtur kan være en god ide. Og vigtigst af alt bør du lægge dine dårlige vaner på hylden for eksempel, hvis der er tale om rygning. Det kan du for blandt andet gøre ved at starte et rygestop med e-cigaretter, der består af væsker og aromaer frem for skadelige stoffer.