Undgå de frygtede ansigtsrynker før tid

De er svære at undgå. De kommer langsomt krybende i ansigtet og starter som fine linjer men udvikler sig hurtigt til dybe render i huden. Det er naturligvis rynkerne, vi taler om. Med alderen kommer rynkerne, og det kan vi ikke komme udenom. Derfor handler det i høj grad om at udskyde dem så længe som muligt. 

Der er flere måder at undgå alderstegnene i ansigtet på. Man har længe forsket i det, og eksperterne kan nu give rigtig fine bud på, hvordan du allerbedst passer på din hud, selv når den bliver præget af alderen. Herunder har vi samlet nogle af de bedste tips for at gøre det nemt for dig. 

 

Effektive rynkecremer med dokumenteret effekt

En nem og effektiv måde at behandle din hud mod rynker er med en god rynkecreme. Rynker opstår, fordi huden med alderen mister sin elasticitet. Det gør den helt konkret, fordi vores underhudsfedt i ansigtet forsvinder, og vores collagenproduktion reduceres. Derfor skal huden genopbygges, og det gøres bedst med cremer, der indeholder vitamin B12.  

Den største fordel ved at benytte en rynkecreme er, at det er nemt. Den skal blot påføres én eller to gange dagligt, og vupti så er din hud strammere, end den var før. Rynker skal ikke betragtes som noget grundlæggende dårligt. Hvis du har det fint med dine rynker, så er det på ingen måde nødvendigt at behandle dem eller forsøge at fjerne dem. Den eneste grund til at behandle sine rynker er, hvis de giver dig dårlig selvtillid, og du hele tiden går og tænker over dem. 

Der er mange ting, som har indflydelse på din hud

Selvom du ikke tænker over det, så er der enormt mange helt almindelige hverdagsting, som har indflydelse på din hud og dens evne til at holde sig flot og stram. Du har nok tidligere hørt om, at man skal passe på solen. Solens stråler kan nemlig medføre, at din hud bliver tyndere, og at der dermed er bedre betingelser for, at der kan opstå rynker. Dette kan du forsøge at imødekomme ved at holde dig fra solarier og have solcreme som en fast del af din hudplejerutine. 

Én ting, du måske ikke tidligere har været opmærksom på påvirker din hud, er søvn. Ikke søvnen i sig selv – den er nemlig god for din hud, men måden du sover på. Du kan nemlig udvikle soverynker. Disse kan opstå, hvis du for eksempel sover på den samme side hver nat. Så kan din hud vende sig til at ligge i nogle meget bestemte folder, som vil forblive der, når du vågner. 

Generelt skal du passe godt på din hud, hvis du gerne vil have, at den ældes med ynde. Dette inkluderer daglig fugt og generel rens og pleje af den. Dit ældre jeg vil sige mange tak for din indsats.