3 gode gaver idéer til en pige

Skal du til fødselsdag eller andet arrangement, hvor hovedpersonen er en pige? Men ved du ikke helt, hvad du skal finde på i gave? Frygt ej, i denne artikel får du 3 gaveidéer, hver opdelt efter aldersgruppe, så du i det mindste har én mulighed for at blive inspireret til dit gavekøb, uanset alderen på gavemodtageren. Nedenstående er blot forslag, som du kan lade dig inspirere af. Så hvis du er helt på bar bund, så læs med nedenfor!

3-6 år: dukkehus og dukker

For de mindste børn er et dukkehus og tilhørende dukker fortsat et hit. Dette er en gave, som lader barnet bruger deres fantasi – potentielt i mange timer. Mange børn er allerede begyndt at sidde med en telefon eller ipad som underholdning i denne alder – dette er der ikke nødvendigvis noget i vejen for, men at barnet får lov til at udfolde sin fantasi er stadigvæk en vigtig del af deres udvikling og derfor er denne gave et godt bud.

6-10 år: flot pigecykel

Når barnet er blevet en smule ældre – og motorikken en smule bedre, er børnecyklen et godt bud på en gave. Børnecykler kan fås i mange forskellige størrelser, modeller og farver. Prøv derfor at finde en, som passer til hovedpersonen på den særlige dag. Nogle børnecykler fås også med temaer fra f.eks. Disney film og kan med fordel købes, hvis du ved, at der er en fan gemt i pigen. Husk at overveje størrelsen på cyklen, da der kan være stor forskel i denne alder.

10-14 år: den første telefon

Nogle vil måske mene, at denne alder er for tidlig for den første telefon. Dette er naturligvis op til forældrene. Så hvis du er forældre, som læser dette, kan du overveje denne mulighed. Denne kan kræve overvejelser ifm. eventuelle tidsgrænser på brugen og øvrig overvågning af f.eks. færden på internettet.