Piger ved også en ting eller to om god teknik

Der er mange, der er af den opfattelse, at piger ikke har den største forstand på alle de ting, der har med for eksempel teknik at gøre. Med den moderne tid, vi lever i, i dag er verden dog en helt anden, og det betyder, at pigerne ved mindst lige så meget som mændene – også om teknik.

Flere maskuline uddannelser optager nu piger i stor stil

Det er for eksempel noget, der kommer til udtryk med de mange forskellige uddannelser, kvinder i dag tager. Det er nemlig ikke kun indenfor de bløde fag, der for eksempel har med mennesker at gøre, som det længe har været normen. I stedet er de begyndt at rykke ind mange andre steder.

Mandefag eksisterer ikke længere – nu er alle fag for alle

De ses på de tekniske uddannelser, der har med computere og kodning at gøre, de rykker ind på de mange værksteder, og de får sig i det hele taget en normal hverdag, der kan ligne enhver mands. Derfor skiller pigerne sig ikke længere så meget ud – heller ikke inden for de fag, der før blev betegnet som værende for mænd.

Du finder masser af kvinder ude i industrien

Det er også noget, der kommer til udtryk ude i de mange industrier, hvor du sagtens kan blive mødt af en kvindelig medarbejder. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende hos PSC, som laver nogle af de bedste glasskærmsløsninger, der i dag er at finde på markedet.

Find dem hos PSC

Hos PSC finder du således kvindelige ansatte, der ved lige så meget om produktet, som mændene gør, og derfor kan det sagtens være en sådan, der fortæller dig om specifikationer. For eksempel når det kommer til det tynde materiale, den lette vægt og det støbte akryl, som der er indlejret med et robust metalnet.

Glasskærme i særklasse

Er det noget, som du gerne vil vide noget mere om? Så tag et kig online inden for hos PSC allerede i dag og bemærk, hvordan der her ikke gøres forskel på kulturen lige såvel, som du kan finde produkter i særklasse, der kan bruges mange steder ude i verden.

De ses overalt i bybilledet

Du finder for eksempel glasset brugt på de store skærme, som der placeres rundt omkring i bybilledet. Det kan være infoskærme, eller det kan være omkring reklamer. Det er alt sammen noget, der kræver et robust materiale, der er hårdført overfor både det danske vind og vejr, men også de mange mennesker, der kan komme i berøring med skærmene hver dag.

Mange gode funktioner

Det er også sådan noget glas, du kan finde på diverse standere ud fra mange take away steder i dag, det er det, du ser i den offentlige transport, og det er også det, der findes i storcentre, hvor det fungerer via en interaktiv skærm, der kan lede de mange besøgende på rette kurs blandt butikkerne. Glasset har derfor i dag rigtig mange gode funktioner.