Guide: gode gaveidéer til venindens fødselsdag

Gave

Det kan være en svær opgave at købe gaver til veninderne, især hvis de ikke har givet dig en ønskeliste på forhånd. I så fald skal du selv være kreativ og finde på en god gave at give – og hvad skal det lige være? At give gaver til veninder er en perfekt måde at forkæle dem på og vise, at du værdsætter jeres venskab. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger at give veninden. Læs med her på siden, hvor vi guider dig til, hvad du kan give din veninde i fødselsdagsgave.

En velduftende parfume er altid et hit

Parfumer er altid fantastiske gaver at give, da man aldrig kan få for mange dufte. Her kan du give veninden din ultimative favoritduft, en parfume, som minder dig om hende, eller hendes signaturduft. Uanset hvad vil parfumer næsten altid falde i god jord – og derfor er det en skøn gave at give. Der findes et væld af forskellige dufte, og du kan blandt andet se mere her for et stort udvalg.

Tøj – nederdele, kjoler, bukser, bluser eller joggers

En anden ting, man ikke kan få for meget af, er tøj. Man kan altid bruge mere tøj, og som veninde er det en rigtig god gave at give. Du kender hendes stil bedst, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde noget tøj, der præcis falder i hendes smag. Det gode ved tøj er, at du har så mange forskellige muligheder at give af. Nederdele, kjoler, bukser, bluser, joggers, toppe, sweaters, sweatshirts – mulighederne er mange.

Nips og dekorative pynteting til hjemmet

Går din veninde op i indretning, vil hun helt sikkert værdsætte at få nips og dekorative pynteting til hjemmet i gave. Her får du mulighed for at købe hende ting, som du nødvendigvis ikke selv ville vælge. Dette giver et super personligt touch til hendes hjem – og når hun ser på de fine pynteting, vil hun altid tænke på dig. Pyntepuder, plaider, vaser, potter, plakater, skåle og fyrfadsstager er blot et udpluk af de ting, som du kan give i denne kategori.

Smykker er en piges bedste ven

Er smykker et kært eje for din veninde, vil dette være den perfekte gave til hende. Igen er mulighederne mange med både fingerringe, øreringe, halskæder og accessories til håret. Her gælder det om at lure, om hun mest er til guld, sølv eller rosa – smykkerne skal selvfølgelig matche hendes andre smykker i smykkeskrinet. Er det for dyrt at købe ægte guld og sølv, er guldbelagte og sølvbelagte materialer mindst lige så fine at give.

Spabehandling – forkæl hende eller jer begge

Slutteligt kan du også vælge at give din veninde en spabehandling. Her kan du enten vælge at forkæle hende fuldt ud med en behandling kun til hende – men rækker budgettet lidt længere, er det oplagt at lave en hyggelig venindedag med behandlinger til jer begge. Massage, manicure, ansigtspleje, detox, hamam, pedicure, akupunktur eller meditation er blandt de mange behandlinger, du kan vælge at give. Der hersker ingen tvivl om, at denne type gave virkelig vil forkæle din veninde.