Klar til årets fedeste pigetur

pigehygge

Skal der arrangeres en rigtig pigetur, skal den altså også have én over nakken. Det skal være en af de ture, I ikke vil glemme i mange år. Måske skal det være den tur, I sammen vil huske tilbage på, når I sidder i helt andre situationer om ti år. Men for at det skal lykkes, kræver det selvfølgelig en masse forarbejde.

Det kan være forarbejde på mange forskellige niveauer. Eksempelvis kan det handle om, at der er blevet kælet for detaljen. Derudover kan det selvfølgelig handle om de lidt større og tungere beslutninger. Begge dele er vigtige for at lave den fedest mulige tur.

Detaljerne

Hvis I skal afsted på en sjov tur over flere dage, må der godt blive kælet lidt for detaljerne. Det kunne eksempelvis være noget med at lave keyhangers med plastikkort. Her kan man skrive nogle sjove ting under navnet på hver person. Det får det til at ligne, at I virkelig er ude på den store business-tur, selvom det bare er hygge.

Det er den slags detaljer, som får det hele til at virke lidt mere specielt. Det er selvfølgelig ikke det, som gør hele forskellen. Men sommetider er det bare vigtigt for deltagerne at mærke, at der er gjort noget ekstra ud af tingene. Det kan også være, man sender et brev med noget information om, hvad der skal ske. Her kan det være sjovt at holde nogle elementer hemmelige.

De fede aktiviteter

Ud over detaljerne skal der selvfølgelig arrangeres nogle sjove aktiviteter. Her handler det først og fremmest om at kigge på den gruppe, som skal afsted. Hvis man kender hinanden virkelig godt, har man måske en idé om, hvad der kunne være sjovt at lave. Det kan betyde, at man kan blive lidt mere specifik omkring, hvad der skal ske. Man har måske nogle fælles interesser, som er oplagte at arrangere.

Hvis man ikke har det store kendskab til hinanden, kan forarbejdet måske være lidt vigtigt. Her kan man spørge lidt ind til de enkelte for at lære dem bedre at kende. Måske finder man ud af, at det kunne være sjovt at tage ud og lave nogle naturoplevelser sammen. Det kan også tænkes, at det mere er inde-mennesker, som skal med. I så fald er det måske noget mere stillesiddende, man skal have gang i. Alternativt kan man selvfølgelig også kombinere de to ting, så der er noget for enhver smag.