Hold den perfekte pigeaften med få råd

Det er længe siden, at dig og dine veninder har ses, og nu har du besluttet dig for, at det skal laves om. Det går ikke længere, at der altid skal gå så mange måneder, før i alle sammen er samlet igen. Det er bare svært, når alle har så mange ting at se til. Men du har besluttet dig for at tage initiativ.

Du vil gerne holde en pigeaften, hvor i alle er sammen og bruger tid sammen. Der er mange forskellige muligheder for, hvad i kan lave sammen, men her er få råd til, hvordan i kan få en god aften.

Masser af film

Du kan finde mange forskellige tøsefilm og spørge dine veninder til råds, så i altid kan have en film kørende i baggrunden. I behøver overhovedet ikke at være opmærksom på filmen, men det er lidt rarere, når der kører noget i baggrunden. Det kan også være, at i får lyst til at se filmen.

Lækker vin eller champagne

En god champagne kan være lækker til, når i endelig ses igen. I har måske ikke set hinanden længe, og så er det rart at nyde noget champagne sammen. Hvis du har veninder, der ryger e-cigaret, kan du bevidst starte ud med, at i kan sidde på din altan sammen.

Derved undgår du, at der bliver røget indenfor, hvis det ikke er noget, som du vil have. Heldigvis er lugten af e-cigaret trods alt bedre end de almindelige cigaretter.

God mad

Lækker mad er altid med til at gøre en aften endnu bedre. I kan aftale forskellige retter, hvor i alle har en ret med hver, så du ikke skal stå med det hele selv. Det kan også være, at i hellere vil bestille mad hjem udefra. Uanset hvad, er lækker mad aldrig en dårlig måde at starte en hyggelig aften.