5 fede shorts til damer

Sommeren er over os og med den varmere grader. Vil du gerne vise dine flotte solbrune stænger frem, er shorts en oplagt måde at gøre det på. Vi har derfor lavet en liste med 5 fede shorts til damer.

Cykelshorts

Vil du gerne fremstå sporty og afslappet på samme tid? Så er cykelshorts et oplagt valg. Vent, er cykelshorts ikke til at cykle i? Nej, slet ikke. Cykelshorts kan sagtens bruges til hverdag også. De er både smarte og så er de superbehagelige at have på. Kombinér eksempelvis dine cykelshorts med en crop-top og hvide sneakers, og du har et look, folk vil huske dig for.

Army/militærshorts

Er du derimod mere til et streetagtigt look, er army shorts eller militær-shorts et godt valg. Kombinér gerne shortsene med en fed hoodie og få et blæret og råt look. Vær dog ikke bange for at eksperimentere – militærshorts kan også sagtens fungere med et par flotte stiletter eller et par smarte sneakers.

Denimshorts/cowboyshorts

Der findes ikke nogen shorts, som sidder bedre på hofterne og på bagen, end denimshorts. Vil du gerne vise dine flotte stænger frem, så er det denimshorts du skal vælge. Du kan kombinere denimshorts med næsten alle overdele, fx en hvid t-shirt eller en luftig skjorte.

Sweatshorts

Er du til det afslappede look med en god komfort, er det sweatshorts du skal vælge. Du finder næppe et par shorts, som er mere behagelige at have på. Hvis dine sweatshorts skal være ekstra behagelige, kan du evt. vælge et par i bambusstof.

Bermudashorts

Er du til det lidt mere sofistikerede og elegante look, skal du vælge et par bermudashorts. Bermudashorts egner sig særligt godt til høje kvinder, men alle kan bruge dem. Bermudashorts har desuden den fordel, at de vil få dine ben til at se endnu længere ud. Bermudashorts kan kombineres med stort set alle overdele.