Sådan kan du bruge dit sommertøj om vinteren

Selvom sommermånederne er forbi, behøver du ikke at pakke sommertøjet ned i en kasse og sætte den op på loftet. Du kan sagtens lade det blive i klædeskabet, da du kan bruge tøjet på andre måder. Vil du gerne bruge dine sommeritems i løbet af vinteren, så finder du inspiration til, hvordan du kan gøre det her i denne artikel.

Tips til at style sommeritems i de kolde måneder

I de kolde måneder findes der ikke noget bedre end en Mos Mosh vinterjakke, uldsokker, varme vinterstøvler og en tyk sweater. Men du kan også gøre brug af dit sommertøj, når du gerne vil skabe lækre vinteroutfits. 

  • Kjoler – Det er bare rart at have en kjole på. Mange bruger kun kjoler om sommeren, men du kan også bruge dem om vinteren. Du kan blandt andet style din kjole med tykke strømpebukser, en sweater og et par smarte vinterstøvler.
  • T-shirts – Det er en god idé at have t-shirts i din garderobe hele året rundt. Ikke nok med at de kan se smarte ud om sommeren, så er de ydermere praktiske om vinteren. Du kan have en t-shirt under din tykke trøje, eller du kan style den sammen med en cardigan.
  • Nederdel – Ligesom at du kan bruge en kjole om vinteren, kan du ligeledes tage en nederdel på. Her er det en fordel med et par strømpebukser under nederdelen, så du kan holde varmen. Desuden kan du vælge at tage fede støvler på sammen med din nederdel, da det giver ekstra varme til benene.