Påklæd dig til de forskellige årstider

Hvis man virkelig vil have sine outfits til at stråle, så er det en god ide, at være iført tøj, som passer til vejret og de forskellige årstider. Alle årstider har nemlig forskellige farver og nuancer, som er deres kendetegn. Man associere f.eks forår med lyse toner som lysegrøn, gul og orange, hvorimod vinteren associeres med koldere toner som sort, grå eller mørkeblå. Her kan man f.eks style sig selv med flotte sorte trenchcoats, eller med lange blå kjoler, som netop passer med årstidens farve. Her er en guide til, hvordan du kan påklæde dig ift. årstiderne og vejret.

Tøj, som passer til vejret

Ikke nok med at man skal matche sit tøjs farver til årstiderne, så er det også vigtigt med tøj, som passer til alt vind og vejr, så man hverken har det for koldt eller for varmt. Om sommeren, når der er meget varmt, så er det meget populært med korte kjoler eller nederle. På den måde får huden masser af luft, og man kan nemmere solbade, hvis man har lyst til det. Så snart efteråret rammer, så kan man begynde at finde sine tynde jakker og tørklæder frem, da der jo ikke er helt så varmt længere, og vi går en koldere tid i møde.

Komfort og egen personlige stil

Det er selvfølgelig helt op til en selv, hvordan man vælger at påklæde sig, da det tøj man går i, er sin personlige måde at udtrykke sig på. Nogle mennesker foretrækker lange bukser og trøjer året rundt, da de ikke er så komfortable med at vise hud, hvorimod andre kan gå i mere ‘’afslørende’’ og tætsiddende tøj, fordi de har det fint med det. Alt i alt er det vigtigst, at man selv er tilpas med sin påklædning, og at man er iført tøj, som er komfortabelt for sig selv.