Sommerens farve er lyserød

Sommer efter sommer ændrer modefarven sig. Første år er den sort, andet år er den grøn og ingen ved hvad den bliver næste sommer. I år er farven lyserød. Man kan stadig få kjoler i andre farver, men flere kjoler bliver produceret i farven lyserød. En farve, som klæder foråret og sommeren godt. Den er lys og frisk. Lyserød er en farve, som kan variere. Den kan være mørkelyserød og den kan være skrige lyserød. Hvis det er en mørk lyserød, kan den også bruges til efteråret.

Kjoler i alle designs

En lyserød kjole kan sammensættes med en tynd trøje i en anden farve, til når sommeren er ved at gå på hæld eller hvis dagen er kølig. Kjoler fås i lange og korte udgaver og kort ærmer, stropper og langærmede kjoler. Vælg et design, som passer til dit arrangement eller din hverdag. Hvis du skal ud og rejse til et varmt land, kunne en stropløs kjole eller en kjole med smalle stropper være et godt bud. Har du fundet en flot lyserød kjole, men sommeren er ved at være forbi, så prøv og find en langærmet kjole, som kan bruges til de kolde dage. Designs i dag ligner ofte hinanden i sommerudgaven og vinterudgaven. Det betyder, at der ikke er særlig meget forskel på kjolernes designs. Det er for, at firmaerne og designerne kan tjene penge hele året.

Stoffet betyder meget

Stoffet, kjolen er lavet af, kan variere. Det er vigtigt, at hvis det er en sommerkjole, at stoffet er tyndt og ikke holder på varmen. Polyester er et stof som føles let og køligt, men det har faktisk modsatte effekt. Polyester er stof, som er god til at holde på varmen, et stof som er mere praktisk til vinterens kulde. Til gengæld er bomuld et godt stof at bruge om sommeren, da det kan komme i tyndt materialer.