De små ting tæller

Mangler du lidt inspiration til at pifte dine outfits op? Eller er du måske på udkig efter gode bud på nogle juleønsker, som holder mere end én sæson? Du er kommet til det rette sted. Her handler det om de små detaljer, som gør den store forskel. Læs med.

Det ekstra giver ekstra glød

Kender du det, hvor du opdager, at du har haft det samme outfit på til samtlige familiesammenkomster igennem den seneste sæson? Vi har alle været der, og det er fremfor alt vigtigst at have det godt med og i sit tøj. Men det kan også være rart at vide og forsikre sig selv om, at man har gjort noget anderledes end sidste gang. Små detaljer som ringe og øreringe, kan faktisk være det, der går hen og gør hele forskellen. Ikke nok med, at det ser knaldhamrende godt ud, så føler man sig også bare mere put together, når man har flotte smykker på.

Find din næste ring

Ringe er specielt et smykke, som ofte kommer med en følelsesmæssig værdi. Om det er fordi, du har fået den i gave af en, som holder af dig og omvendt, eller om det er et arvestykke eller fra en ferie, så er der mange gode grunde til, hvorfor netop ringe tilføjer så meget ekstra til dit outfit. Men før du skriver ringe på ønskesedlen, skal du lige uddybe, hvad der passer til dig. Er du til sølv eller guld, eller måske midt imellem? Næst efter materiale kommer formen, som også kan variere meget fra simpel til organisk eller måske endda futuristisk. Her kan du begynde at overveje, hvad du ønsker at bruge ringen til. Er det en selskabsring eller en hverdagsring? Måske begge dele? Når du så har gjort dette op med dig selv, er du klar til at finde din næste, smykke ring.