Forskellige begivenheder har forskellige modestandarder

Hvis du generelt går meget op i mode, er det sikkert også vigtigt for dig at være moderigtig uanset hvilken situation, der er tale om. Mode er selvfølgelig til dels et meget subjektivt begreb, og derfor er der måske ikke ligefrem rigtig og forkert mode. Dog er der også nogle situationer, f.eks. til et galla, en fest eller et bryllup, hvor forventninger til mode er lidt anderledes. Mode hører sig til ved alle begivenheder eller situationer – den skal måske bare tilpasses.

Hverdags moden er meget personlig

Du har næsten helt sikkert din egen personlige stil og mode, også selvom du ikke selv er klar over det. Det er den, der særligt kommer til udtryk i hverdagen, hvor du så at sige har dit ”normale” tøj på. Derfor siger denne mode også meget om dig, og det er sikkert også noget af det, der i andres øjne er med til at skabe dig.

Det er meget forskelligt, hvor meget vi gør ud af os selv til dagligt. Her er det mest centralt, at du er godt tilpas i det, du har på – og at det også er praktisk i forhold til dagens gøremål.

Hvornår kræves der lidt mere af din mode?

Det er selvfølgelig altid helt op til dig selv, hvilket tøj du vælger at tage på. Der er ingen, der skal bestemme over dig og det, du tager på din krop. Med det sagt er der nogle mere formelle begivenheder, hvor det er god pli at tage lidt mere formelt tøj på simpelthen bare for at vise respekt.

Selv en sleepover kan involvere mode

Hvis du skal have en sleepover med veninderne, kan det måske godt være svært at se, hvordan dette skal lige spille sammen med mode. Det behøver dog faktisk ikke være så svært. Køb din damepyjamas her, og bring moden til veninde sleepover!