Find din personlige stil

Hvordan finder man sin egen personlige stil? Det kan være svært, da der findes mange forskellige stile. Det er en god idé at kigge og få inspiration af kreative folk på de sociale medier. Man kan også observere folk i virkeligheden og få sin inspiration til sin egen stil.

Hvordan finder du din helt egen unikke stil?

Nøglen til at se godt ud og få sin egen personlig stil er ikke altid at følge nyeste modetrends. Man skal nemlig forblive i sin egen stil, og den man føler sig tilpas i.

Men først er det vigtigt at komme ind på, hvad en personlig stil egentlig er. I modeverdenen er stil eller personlig stil måden en person udtrykker sig selv på gennem æstetiske valg såsom deres tøj, tilbehør, frisure og kombinationen af et outfit.

En personlig stil kan være tidløs. En person, der er stilfuld, følger måske eller måske ikke modetrends, men de holder altid fast i deres egen stil og æstetik. En stil udtrykker nemlig bestemte ting og mange vil gerne ud med disse gennem deres tøj. Derfor kan modetrends sommetider være en del af en personlig stil og andre gange, er det ikke. Desuden kommer det også an på, hvem man er.

Der er desuden en masse butikker og online, som kan give inspiration. Man skal bare springe ud i det og fx shop her!

Tips til dig

En personlig stil kommer ikke over natten. Det kan vare et stykke tid før, man finder ens egen personlig stil.

Man kan starte med at kigge i sit eget klædeskab. Hvad er dine yndlingsting i dit skab? Træk disse stykker ud og tænk over, hvorfor du holder af dem. Derefter kan man søge på de sociale medier, observer hvordan fashion influencere og kendte personer styler sig og prøve at få tips der.

Efter kan man lave et moodboard og samle alle sine idéer til egen personlig stil.