Gå blå som blå student

Næste sommer kommer gaderne igen til at være fyldt med mange glade studenter. Det kan være du selv står og bliver student næste år, og spændingen nærmer sig allerede. Der er selvfølgelig meget arbejde, der skal lægges i de sidste eksamener, opgaver der skal skrives og muligvis et studentergilde, der skal planlægges. Meget planlægning kræves, og nogle gange kan det være en god idé at starte i god tid. Hvis du bliver blå student til sommer, kan du læse med her og blive klogere på hvilke forberedelser, du kan gøre dig.

Få outfittet i orden

En stor del af at blive student, er at man får sin hue. For eksempel får HHX, HTX og HF en nuance af blå hue, og oftest kræver dette også det rigtige outfit til studentertiden. Mange går ofte i hvidt tøj, når de bliver studenter for et rent og klassisk look, som kan symbolisere en nyt kapitels begyndelse.

Hvorfor ikke prøve at spicy studenter outfittene op med noget blåt, der matcher din hue? Der findes for eksempel et stort udvalg af blå kjoler, men du kan også sagtens finde en flot blå top eller et par blå bukser, som kan matche med et traditionelt hvid stykke tøj. Der findes mange muligheder for at finde et outfit i blå, og måske du også får brug for mere end et sæt.

Køb tasker og sko

Hvis du vil gå all-in med dit studenteroutfit, kan du for eksempel også anskaffe dig en blå taske og et par blå sko. En blå taske kan muligvis komme dig til gavn til studenterkørslen med vennerne, hvori du kan have alle dine essentielle ting såsom pung, telefon, solbriller, læbepomade osv. Du kan eventuelt købe et par fede blå sneakers, der kan passe til outfittet, som du også kan bruge efterfølgende eller et par flotte stiletter til studentergildet.