Forårsmode til de små piger: Her er de største trends

Foråret er endelig kommet og det er blevet tid til at pakke børnenes tykke striktrøjer og flyverdragterne væk, og erstatte det med fint forårstøj og mere let børne overtøj

Vi har her samlet nogle af de trends der kommer til at præge damemoden, og som nemt kan bruges til dine piger også. Du kan med fordel gå efter GOTS certificeret børnetøj, når du skal optimere dit barns forårsgarderobe. Det er din garanti for, at der er taget hensyn til miljøet i produktionen og med social ansvarlighed. 

Matchende sæt i farver og mønstre

Matchende sæt har vundet frem og er blevet ekstremt populære. Til de små piger er matchende sæt super cute, og udgør det perfekte forårsoutfit. Fordelen er, at du ikke behøver tænke over hvad der passer sammen, men delene kan naturligvis også bruges hver for sig. Forårsmoden giver anledning til modige valg, og du skal derfor ikke være nervøs for at gå efter en iøjnefaldende farve eller fint mønster. Dit barn vil helt sikkert også elske det!

Blå og turkis er et hit

Farverigt tøj har præget moden et stykke tid, og det fortsætter henover foråret og sommeren. Det er ikke kun de sarte pastelfarver, men også mere modige farver som blå og turkis. Farverne er perfekte i børnenes garderobe og giver et frisk pust. De er samtidig ikke sarte, hvilket er genialt hvis du har mindre børn der tumler rundt på legepladsen. 

Fine frynser og søde flæser

Frynser eller flæser udgør en sød detalje på et stykke tøj, og er med til at pifte hele outfittet lidt op. Der er også begyndt at komme at ramme børnemoden og du kan efterhånden finde et hav af fint tøj med de cute detaljer. Det kan være på ærmekanten, nederst på buksebenet eller som en påsyet detalje midt på tøjet.