Kort trend – se hvorfor pigerne foretrækker korte støvler

Hvornår er en støvle kort?

De korteste støvler er også kaldet ankelstøvler eller støvletter, og er dem hvor skaftet går fra 2 til ca. 10 cm over anklen.

Halvlang støvle

Når støvlerne ikke længere kan kaldes ankelstøvler og går til midt på lægen med et skaft på mere end 10 cm, er det ikke længere bare en kort støvle, men halv lang, eller halv kort støvle om man vil.

Så hvorfor er korte støvler så populære?

Korte støvler er populære, da de kan bruges til stort set alle outfits, lige fra leggings og jeans til kjole og shorts.

Korte støvler bruges også som overgangsstøvle hvor vi går fra vinter til forår, når pumps og almindelige sko stadig er for kølige, men lange støvler lige en smule for varme, især de halvlange støvler med fleksibelt men smalt skaft og chunky ydersål er ekstra trendy lige nu. Foruden Chelsea-støvlen, som er svær at undgå denne sæson, er også støvler med plateau og lange skafter hits, vi ikke kommer udenom.

De halvlange støvler har flere år i træk været en af de største skotendenser i en fladsålet og mere chunky version hvor skaftet er tætsiddende, som skaber et elegant og strømlinet look, eller vælg et par med mere bredde i skaftet, som giver støvlerne et mere afslappet udtryk.

Idag bruger man rigtig mange korte støvletter ligeså meget til kjoler som til bukser, og støvletter har oftest en høj eller chunky hæl. Uanset om du allerede foretrækker støvletter med hæl, eller du er på vej til at købe dit første par, kan du finde det perfekte par ankelstøvler med hæl her hos Rabøl. Vi har både støvletter med høj hæl samt modeller med en lidt lavere hæl for dig, der måske er nybegynder og gerne vil starte i det små med at gå mere i støvletter med hæl. De elegante støvletter kan bruges til både hverdag og fest og pifter hurtigt et outfit op.